Menu
Få en unik fodbold slikkemåtte til EM! Læs mere

Beaphar

Mere information

1 - 14 af 14 produkt

Beaphar, en hollandsk producent

De har mere end 500 produkter i deres assortiment at vælge i blandt, alle sammen for at undersøtte dit kæledyrs velvære. Beaphar er af den overbevisning, at dit kæledyr fortjener det allebedste, og har ret til den bedste pleje. Det gør de igennem betalbare produkter af høj kvalitet.

Beaphars loppemidler

I 1983 introducerede Henk Aa, Benard Aas søn, én af Beaphars mest kendte produkter: loppekraven. Lopper er et kendt syn hos alle kæledyr, som kan forårsage klør, rødme eller eller endnu skorper på huden.  Beaphar har i årens løb introduceret forskellige midler til at få bugt med de små bæster.

  • Loppepille: som er en slags prævention mod lopper. Pillen skal tages én gang om måneden. Pillen sørger for at loppeæggene ikke udklækkes, og derved ikke har en chance for at overleve. Beaphar Vlooien Anticonceptie kan fås i flydende form til katte Beaphar Vlooien Anti-Conceptie Kat, eller i pilleform som Beaphar Vlooien Anti Conceptie Hond. Husk: Dette produkt dræber ikke de levende lopper findes på dit kæledyr.
  • Loppehalsbånd: Ét af Beaphars mest kendte produkter til at komme lopperne til livs. Loppehalsbåndet fra Beaphar beskytter din hund, eller kat, i op til 6 måneder imod lopper. Til katte fåes Beaphar Loppehalsbånd Kat, og til hundes fåes Beaphar Loppehalsbånd Hund.
  • Loppespray: Vil du gøre hundens, eller kattens, omgivelser fra for lopper? Til det findes Beaphar Loppespray. Du sprayer de steder hvor hunden, eller katten, tit er i berøring med: kurven, tæppet, bamser… Produktet virker med det samme, og beskytter i op til 14 dage.
  • Beaphar FriproTec: vil du beskytte dit kæledyr mod både lopper, flåter og lus? Se udvalget af Beaphar FiproTec produkter. Beaphar FiproTec Spot-On Hundd og Beaphar FiproTec Spot-On Kat indeholder begge to fipronil, som virker imod lopper og flåter. Du påføre dette produkt med spot-on pipetten som følger med. Vil du hellere have et produkt der beskytter imod lopper, flåter og lus? Så er Beaphar Fiprotec Combo Spot-On Hund eller Beaphar Fiprotec Combo Spot-On Kat til dig. Begge produkter indeholder met fipronil og S-methopreen. For hundehvalpe og kattekillinger findes der Beaphar Fiprotec Spray, som må anvendes fra de er 2 dage gamle.

Beaphar i utrykke situationer

Kæledyr kan blive urolige, bange eller nervøse i forskellige situationer. Tag f.eks. besøg hos dyrlægen, rejser, uvejr eller fyrvækeri. Kæledyrene kan blive rastløse, og det kan vise sig ved overdrevent klynken, miaven, ødelæggende, eller unsket adfærd. I sådanne sistuationer kan kæledyret have fordel af et produkt med en beroligende virkning. Beaphar No Stress – Hund og Beaphar No Stress – Kat er produkter som virker beroligende. Beaphar No Stress fås fordamper, halsbånd, pipette, eller spray (kun kat)

Hvad gør dit kæledyr lykkelig?

Udover pleje- og sundhedsprodukter, har Beaphar også produkter til at hjælpe med gøre dit kæledyr så lykkeligt som muligt. Et eksemple på dette er Beaphar Gentle Leader til hunde. Alle hunde trækker instinktivt i en almindelig hundesnor pga. modtrykket trækker hunden mere. Med Beaphar Gentle Leader høre det fortiden til. Det er en unik snudesele, hvor du på en hjælpsom måde kan korrigere, afvende hunden med at trækker, alt imens du har den under kontrol.