Menu
Få en unik fodbold slikkemåtte til EM! Læs mere

Duvo+

Duvo+ tilbyder forskellige innovative, sjove og moderne produkter. Duvo+ finder det vigtigt med en god relation mellem kæledyr og ejer, med det vigtigste mål for både ejer og kæledyr om at leve langt, sundt og lykkeligt sammen.

Mere information

1 - 1 af 1 produkt

Bredt assortiment

Duvo+ tilbyder et bredt assortiment til forskellige husdyr. Duvo+ ønsker først og fremmest at dække basisbehovet hos ejeren og kæledyret. De varierer assortimentet fra praktisk tilbehør og til praktiske rejseprodukter. Duvo+ vil gerne beholde en god pris-kvalitet, så livet for ejeren og kæledyret bliver mere behageligt.

Førstehjælp ved ulykker

Som kæledyrsejer vil man det bedste for sit kæledyr, men der kan ske ulykker. De kan opstå når I leger, er ude at gå tur eller er på ferie. Med Duvo+ Pet First Aid Kit kan du altid yde førstehjælpe til dit kæledyr. Denne kompakte førstehjælpskasse indeholder bl.a. forbinding, spritservietter, saks og flåtpincet.

På eventyr

Duvo+ har også sjove produkter som er velegnet til turer og rejer. I kan tage på cykeltur med Duvo+ Cykeltrailer, eller  tage på en lange gåtur med Duvo+ Hundebuggy 4-hjuler. Vil du på en jordomrejse sammen med din hund? Så har Duvo+ en godkendt International Air Transport Association (IATA) transportkasse. Duvo+ Promenade Hundetransportkasse London opfylder alle strenge krav for at kunne transporterer din hund ombord på et fly.