Menu

Virbac

Sundhedspleje til dit husdyr

Det farmaceutisk firma Virbac blev grundlagt i 1968 i Nice, Frankrig. Navnet Virbac er en forkortelse af ordne virologi (studiet af virus) og bakteriologi (læren om bakterier). Produkterne fra Virbac bigrager til sundheden hos dit (hus)dyr. De producerer ormekur, kosttilskud til hud og hjælpemidler til indførelse af medicin. Virbac har udover dette også shampoo til forskellige hudtyper og foder til både hund og kat.

Mere information

1 - 17 af 17 produkt

Dedikation

Virbac er dedikeret til husdyrenes sundhed. Virbac har siden 1968 innoveret deres produkter. De har også forskellige dyrelæger og dedikeret personale ansat. Dette sikre at assortimentet hos Virbac altid er innovativt og følger med tidens udvikling. Virbac er af den opfattelse af denne innovation er nødvendig for at følge med indenfor dyrefoder, men også for at være effektive. Hertil kommer også brugervenligheden fra en pose med ormepasta. Emballagen må også følge med udviklingen, og forbedre brugervenligheden. Tag f.eks. emballage lavet af genanvendte materialer. Innovation og effektivitet kommer i sidste ende forbrugerne til gode ved lavere priser.

Hvad står Virbac for?

  • Den nyeste viden indenfor foder, som er baseret på lavt indhold af kulhydrater og højt indhold af protein.
  • Mindre stivelse og kulhydrater, og mere fedt fra dyreriget som sørger for at foderet tilbageføres til de naturlige behov hos dyret, nemlig som en kødspiser.
  • Foderet indeholder ingen majs, hvede, gluten, soja, æg eller oksekød, og derfor er lav i alle allergierne. Foder med lavt indhold af allergi er velegnet til husdyr med overfølsomhed eller allergi.
  • Foderet indeholder meget højt indhold af protein fra dyreriget. Det sørger for en ernæringsmæssig balance der er i tråd med dit husdyrs behov.
  • Hvert HPM Veterinary produkt er specielt udviklet til dit kæledyrs tilstand, overfølsomhed, alder og aktivitetsniveau.

Produkter

Medpets har forskellige produkter fra Virbac i assortimentet.  Foder, godbidder, pasta, fiskeolie, sprays, shampoo med mere. Alle produkterne er fremmende for dit dyrs sundhed. Medpets har et stort udvalg af sundt foder fra Virbac. Denne foderlinje hedder HPM Veterinary og er den nye generation af tørfoder, og erstatter Vetcomplex. HPM Veterinary prøver at booste hundens og kattens naturlige diæt. Denne foder giver mange sundhedsmæssige fordele, og fremmer tilstanden og sundheden hos hunde og katte. Et kendt produkt fra denne linje er Veterinary HPM Dietetic Cat – Urology. Denne lækre tørfoder er specielt sammensat til katte, der er følsomme over for urinvejsinfektioner. Derudover har Medpets forskellige tilskudsfoder fra Virbac. En af dem er Megaderm. Dette kosttilskud består af essentielle fedtsyre, zink, og vitaminer som hunde og katte har brug for.