Menu

Små dyr

Medpets tager sig også af andre smådyr og tilbyder et omfattende sortiment af produkter til alle. I denne kategori kan du finde alle de nødvendige ting til mindre kæledyr, herunder kaniner, gnavere, krybdyr og padder.

Læs mere

Populære brands

Popular products

Alt til sundheden af dine små dyr

Medpets tager sig også af andre smådyr og tilbyder et omfattende sortiment af produkter til alle. I denne kategori kan du finde alle de nødvendige ting til mindre kæledyr, herunder kaniner, gnavere, krybdyr og padder.

Hygiejne – Miljø

Til dit kæledyr

Som ejer af et kæledyr ønsker du at beskytte din lille ven mod påvirkninger udefra som fluer, lopper og flåter. Stop! Animal Bodyguard Area Spray er et produkt, der hjælper dig med at bekæmpe lopper uden brug af kemiske stoffer. Sammensætningen gør det sikkert at sprøjte rundt i den bolig, som dine dyr bor i, uanset om det er dit hus eller hans bur. Dit lille kæledyrs pels er et perfekt område for ophobning af snavs, allergener og mikroorganismer. All Friends Animal Allergen Spray er en spray, der fjerner allergener og reducerer risikoen for bakterier.

Til miljøet

Hvis du ikke holder dit kæledyrs omgivelser rent, kan der vokse bakterier og skimmelsvamp. Og ikke nok med det, så er det sandsynligt, at dit kæledyrs bolig giver anledning til ubehagelige lugte. Derfor er det vigtigt at rengøre deres hytter/huse regelmæssigt. Tag et kig på Bunny Nature Cage Care, et naturligt rengøringsmiddel formuleret med fyrretræsekstrakt. Har dit kæledyr haft et uheld? Med Urine Off Small Pet fjerner du urinen og neutraliserer lugten.

Gnavere & kaniner

Leder du efter bestemt tilbehør, foder eller ønsker du at give den en lille godbid? Hos Medpets finder du et stort sortiment af foder, plejeprodukter og andet tilbehør. Vi har mærker som Versele-laga, Beaphar og Vadigran. Hvis du ønsker at give dine smådyr lidt ekstra støtte, tilbyder vi medicin og kosttilskud i vores online dyreapotek for at sikre et godt helbred for dit smådyr. Er din kanins/gnaverhytte indrettet med alt det nødvendige? Vi har strøelse, tilbehør og andre forsyninger, som du kan sætte ind i dit kæledyrs hytte. Tænk på foderautomater og vandflasker. Du ønsker selvfølgelig ikke, at dit kæledyr skal kede sig hele dagen. Ligesom andre kæledyr kan gnavere og kaniner også godt lide at lege. Giv den lidt underholdning med et af vores legetøj, som Beeztees Snackbal eller Trixie Snack Cube. Vil du tilføje en lille ting til din hytte? Tag et kig på Esve Spring House, et velsmagende supplement, der også fungerer som et hus til at gemme sig og sove i. Nogle gange har du måske brug for at transportere dit lille kæledyr. Derfor tilbyder vi også transportkasser.

Pelspleje

I perioden med sæsonskifte er det tilrådeligt at børste dit lille kæledyrs pels. Hvis du har et langhåret lille kæledyr, anbefaler vi, at du gør dette hele året for at undgå knuder. Vi har specielle børster til din ven, som f.eks. Furminator .

Krybdyr – Padder

Hos Medpets har vi et bredt udvalg af sundhedsartikler som medicin, plejeprodukter, foder og kosttilskud til krybdyr og padder. Har du kigget på produkterne fra Exo Terra? Du finder alt, hvad du kan få brug for til dit terrarie, som f.eks. ørkensand, sten, planter, lys, termometre og andre dekorative ting som kranier. Exo Terra har også andre varer, såsom foder til skildpadder og skægagamer.