Menu

Critical Care

Vælg dit produkt (4 varianter)
Bestil nu, Onsdag leveret
124,35 kr.
(24,87 kr. / st)
 • Leveringstid:2-3 arbejdsdage
 • Ordrer har et leveringsgebyr på DKK 36 kr.
 • 30 dage til at skifte mening og gratis returnering
 • Kunderne har givet Medpets en 4.8/5
Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Emballagen til Critical Care er blevet ændret. Der er også blevet tilføjet ekstra Omega-3 fedtsyrer til produktet.

  Critical Care:

  • Afbalanceret: Fiberprocenten overstiger 25%
  • Velsmagende: Critical Care fra <=592>Oxbow er meget tæt på den naturlige kost hos små planteædere, både i smagen og sammensætningen
  • Brugervenlig: Let at blande og indgive
  • Livreddende: Nogle gange har dyr svært ved at spise mad på grund af tandproblemer, alderdom, fravænning og kirurgi
  • Forhindrer stress: Critical Care accepteres let af dyret
  • Pålidelig: Anvendes over hele verden af fagfolk

  Sådan indgives det

  Posen omrystes godt, før den åbnes. Dernæst, kan du opløse 1 del Critical Care med 1,5 del lunkent vand, der blandes grundigt. Critical Care kan gives til dit kæledyr på to forskellige måder: enten som en våd mash i en lille skål, eller ved at bruge en sprøjte. Når du bruger en sprøjte, bør du sørge for at indholdet bliver omhyggeligt givet i din kæledyrs mund. Hvis du tilføjer kun lidt vand, er det også muligt at forme produktet til små kugler, så du kan fodre dit dyr, der er ved at komme sig, med dem. Sørg altid for, at der er nok drikkevand til rådighed, og sørg for at blande Critical Care-indholdet frisk hver dag.

  Critical Care til marsvin

  Marsvin har brug for store mængder fibre og C-vitamin. Disse er let tilgængelige i Critical Care. Behandling med Critical Care kan regulere vægten af marsvinet, normalisere afføringen og sørge for, at dyret slipper af med luft. Efter flere uger, kan det også forbedre huden og pelsen. Babymarsvin kan spise fast føde efter kun et par dage, derfor kan Critical Care gives til forældreløse unge marsvin for at hjælpe dem med at tage på i vægt.

  Critical Care til chinchillaer

  Chinchillaer er planteædere og vil drage fordel af Critical Care foder. Restitutionsperioden efter sygdom kan reduceres ved hjælp af denne specielle mad. Se tabellen for korrekt dosering, der spredes ud over flere måltider.

  Critical Care til kaniner,

  Kaniner der holdes som kæledyr, kan også fodres med Critical Care. Kaniner er følsomme over for stress, så når der fodres med en sprøjte, skal du være rolig og forsigtig. Den ideelle fodringsplan for Critical Care er hver 3. til 4. time. Hvis dette er for stressende, indgives det kun 3 gange om dagen.

  Critical Care til krybdyr og fugle

  Planteædende krybdyr, fugle og pattedyr i zoologiske haver m.v. kan behandles midlertidigt med Critical Care. Doseringstabellen gælder ikke for alle disse dyr. Nogle gange bør der gives mere (f.eks. til fugle) og nogle gange mindre (f.eks. til krybdyr).

  Critical Care til skildpadder

  Planteædende skildpadder kan gives 2 til 3 ml opløst Critical Care pr. kg kropsvægt, to gange dagligt. Afhængigt af deres aktivitetsniveau og vægtøgningshastighed, bør dette gradvist (over 7 til 10 dage) øges til 10 ml pr. kg kropsvægt, to gange dagligt.

  Dosering

  I doseringstabellen nedenfor er det muligt at se, hvor mange ml du skal give til dit kæledyr i henhold til dets vægt. Denne tabel viser også, hvor meget Critical Care du skal give i henhold til mængden af måltider hver dag.

  Doseringstabel
  Vægt Mængde ml pr. dag 3 måltider om dagen 4 måltider om dagen 5 måltider om dagen 6 måltider om dagen 7 måltider om dagen
  0.5 kg 25 ml 8 ml 6 ml 5 ml 4 ml 3 ml
  1 kg 50 ml 17 ml 13 ml 10 ml 8 ml 7 ml
  1.5 kg 75 ml 25 ml 19 ml 15 ml 13 ml 11 ml
  2 kg 100 ml 33 ml 25 ml 20 ml 17 ml 14 ml
  2.5 kg 125 ml 42 ml 31 ml 25 ml 21 ml 18 ml
  3 kg 150 ml 50 ml 38 ml 30 ml 25 ml 21 ml
  3,5 kg 175 ml 58 ml 44 ml 35 ml 29 ml 25 ml
  4 kg 200 ml 67 ml 50 ml 40 ml 33 ml 29 ml

  Hvad hvis dit kæledyr nægter at spise Critical Care?

  Nogle gange er dyr så vant til deres daglige kost, at de måske ikke ønsker at spise Critical Care i starten. Derfor, anbefaler vi følgende: Server det altid frisk. Brug altid varmt vand til at frigive de naturlige smagsoplevelser. Start med små mængder, så dyret vænner sig til smagen. Prøv igen efter et par timer. Sørg for at bruge en sprøjte, der er anbefalet af dyrlægen. Du kan også blande lidt i det normale foder i, som dit kæledyr kan lide.

  Hvornår skal man stoppe med at bruge Critical Care?

  Du kan stoppe med at bruge Critical Care, når dyret er klar til at vende tilbage til den normale kost, og hvis normalvægt og konditionsniveau er opnået. Overgangen fra Critical Care mash eller piller til en normal kost er let. Drys pulveriseret Critical Care over foderet. Reducer mængden af Critical Care, der bruges over flere dage.

  Critical Care leveres med en nyttig sprøjte til at administrere produktet.

  Critical Care Fine Grind er velegnet til drypfodring.

Andre kunder har også købt

Critical Care anmeldelser

Har du erfaring med Critical Care ? Giv os din mening omkring dette produkt

Skriv din egen anmeldelse