Menu

Orozyme pleje-sæt

Vælg dit produkt (1 varianter)
Bestil nu, Tirsdag leveret
164,20 kr.
(164,20 kr. / st)
 • Leveringstid:2-3 arbejdsdage
 • Ordrer har et leveringsgebyr på DKK 36 kr.
 • 30 dage til at skifte mening og gratis returnering
 • Kunderne har givet Medpets en 4.8/5
Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produktinformation

  Orozyme pleje-sæt

  Orozyme-tandplejesættet består af en tandbørste, en fingerbørste og tandpasta til hunde og katte. Sættet indeholder alt, hvad du behøver for at beskytte din firbenede vens eller kattens tænder optimalt.

  Egenskaber

  • Forhindrer dannelse af plak
  • Tandpastaen kan også forebygge dannelse af tandsten
  • Denne tandpasta er også god til at bekæmpe dårlig ånde

  Indhold

  Tandbørste, fingerbørste og tandpasta

  Tandpleje

  Når en hunds eller kats tænder bliver forsømt, kan dyret endda miste tænder. Endnu værre er det, at tandproblemer kan bringe din hunds helbred i fare. Tandplak (også kendt som dental plaque) er et knap synligt lag, der konstant dannes på tænderne. Det består af madpartikler, slim og bakterier. Når plakken ikke fjernes, forkalker den til tandsten. Plak kan du selv hjælpe med at fjerne, men tandsten kan kun fjernes af din dyrlæge.

  Orozyme Tandpasta til hunde

  Orozyme Canine Enzymatic Toothpaste forebygger dannelse af plak, tandsten og dårlig ånde. Denne tandpasta med maltsmag er velegnet til hunde og katte.

  Instruktioner til børstning

  Din hunds eller kats mund behøver ikke at være helt åben, når du børster den. I de fleste tilfælde er det nok at løfte læben og derefter rengøre alle synlige dele på ydersiden af tænderne. Din hund eller kat vil børste indersiden af tænderne med tungen. Nogle af tænderne i overkæben skraber dele af tænderne i underkæben. Jo oftere du børster tænder, jo hurtigere vænner din hund eller kat sig til det, og jo bedre er det selvfølgelig for dens tænder. For at forebygge tandsten behøver du dog ikke at børste oftere end en eller to gange om ugen.

Andre kunder har også købt

Orozyme pleje-sæt anmeldelser

Har du erfaring med Orozyme pleje-sæt ? Giv os din mening omkring dette produkt

Skriv din egen anmeldelse