Menu

Plejeprodukter til hunde

I denne kategori kan du finde produkter som kan bruges til vask af din hund og produkter der sikre en sund og flot pels. Du kan også finde produkter der sikre et rent miljø omkring hunden.

Mere information

1 - 24 af 93 produkt

Når du skal pleje din hund er det vigtigt at du bruger produkter der er beregnet til dette formål. Det er lige så vigtigt, at din hund bo i et rent hjem.

Allergi

I denne underkategori kan du finde produkter som kan hjælpe mod allergi som f.eks. husstøvmider og andre allergier som er luftbårne. Der er også produkter der kan mindske gener for mennesker med allergi for hunde.

Tænder

Selvom ca. 98% af dyrelægerne anbefaler hundeejerne at rense hundes tænder, gør kun 2% af dem det. Alle som har enten har set eller lugtet til en hund med tandproblemer ved hvor vigtigt det er, at passe godt på hundens tænder. Udover det mest åbenlyse problem (hunden lugter ud af munden) som følge af dårlige tænder, kan dette også medføre smerter og i værste fald ende med at tænderne falder ud. Det er værre er det, at bakterier fra mundhulen kan føre til betændelse i hjertet, nyrer og leveren og konsekvenserne heraf.

Mærker til pleje af din hund

Der findes forskellige mærker som kan give din hund den optimale pleje. Det er bl.a. mærkerne Orozyme, Bogadent, Virbac, PUUR, Otoclean, FURminator, Dettol, Mikki, Pet Head og Trixie.