Menu

Bia Ortho Bed

Vælg dit produkt (5 varianter)
Bestil nu, Onsdag leveret*
688,95 kr.

 • Leveringstid:2-3 arbejdsdage
 • Ordrer har et leveringsgebyr på DKK 36 kr.
 • 30 dage til at skifte mening og gratis returnering
 • Kunderne har givet Medpets en 4.8/5
Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Bia Ortho Bed


  Med Ortho Bed fra Bia Bed fordeles hundens vægt jævnt over hele hundesengen, hvilket reducerer presset på hofter, knæ og skuldre. Dette gør Ortho Bed velegenet til hunde som lider af slidgigt eller andre problemer med leddene. Sengen er betrukket med sort kunstlæder, som nemt kan tørres af med en fugtig klud. Vil du gøre hundesengen endnu mere behagelig? Så kan du tilkøbe matchede Bia Bed betræk af fleece, bomuld eller endda fløjl!

  Der finder også en ortopædisk madras fra Bia Bed. Denne madras har ingen opstående kanter. Målene på madrassen gør den den egnet til at lægge i et transportbur.


  Mål
  Farve


  Sort


  Materiale


  2,5 cm polyether og 2,5 cm memory skum (i ét stykke).


  Hvad hvis Bia Ortho Bed ikke lever op til forventningen?


  Af hygiejniske årsager kan Bia Ortho Bed ikke returneres, hvis den har været i kontakt med dit kæledyr. Hvis vi får tilsendt et produkt som er plettet, er fyldt med hundehår, er beskidt, lugter eller er blevet vasket efter brug, kan vi ikke modtage produktet. Istedet vil det blive doneret til velgørenhed. Da vi ofte får produkter tilsendt som ikke returneres i ny stand, er vi desværre nød til at følge disse regler for returnering.

Andre kunder har også købt

Bia Ortho Bed anmeldelser

Har du erfaring med Bia Ortho Bed ? Giv os din mening omkring dette produkt

Skriv din egen anmeldelse