Menu

Nina Ottosson Treat Tumble

Vælg dit produkt (2 varianter)
Bestil nu, Tirsdag leveret
89,40 kr.
 • Leveringstid:2-3 arbejdsdage
 • Ordrer har et leveringsgebyr på DKK 36 kr.
 • 30 dage til at skifte mening og gratis returnering
 • Kunderne har givet Medpets en 4.8/5
Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Nina Ottosson Treat Tumble

  Treat Tumble fra Nina Ottosson er en sjov aktiveringsbold til din hund. Den kan fyldes med lækkerier for at holde din hund aktiv. Ved at holde hunden aktiv på denne måde, forhindrer du den i at kede sig og give dem mulighed for at bruge noget af energien. Treat Tumble stimulerer hunden mentalt for at få fat på godbidderne. Derudover giver denne aktiveringsbold motion, da den ruller i alle retninger. Dette spil kan være en sjov aktivitet for hunde både uden- og indendørs. Denne bold har en sværhedsgrad på 1, og er ideel til at vænne din hund til at løse gåder. Dette legetøj er velegnet til alle hunde, uanset alder, race og størrelse. For mere information om spil fra Nina Ottosson kan du læse mere på denne side.

  Anvendelse

  Fyld først Nina Ottosson Treat Tumble med godbidder eller tørfoder. Ryst med legetøjet for at fange din hunds opmærksomhed. Når du placere bolden på gulvet, giver din hund et klart signal til, at den kan begynde. Ros ??din hund, når den gør det godt! Du kan også hjælpe din hund lidt i starten ved at vise dem, hvordan den skal gøre. Er din hund klar med spillet? Læg derefter legetøjet væk igen. Din hund bliver begejstret næste gang den ser legetøjet! For at holde Treat Tumbler ren, kan du vaske den med rindende varmt vand og en mild sæbe. Skyl godt efter med rent vand så alle sæberester bliver vasket væk.

  For endnu mere sjov, har vi samlet et par tips til dig:


  Mål og farve


  Materiale

  Treat Tumble er fremstillet af genanvendt plastik, som nemt at vaskes. Du kan vaske bolden med varmt vand og en mild sæbe. Skyl godt efter med rent vand for at sikre at der ikke er nogle sæberester tilbage.

Andre kunder har også købt

Nina Ottosson Treat Tumble anmeldelser

Har du erfaring med Nina Ottosson Treat Tumble ? Giv os din mening omkring dette produkt

Skriv din egen anmeldelse