Menu

Glandex

Vælg dit produkt (3 varianter)
Bestil nu, Onsdag leveret*
295,45 kr.
(4,90 kr. / st)
 • Leveringstid:2-3 arbejdsdage
 • Ordrer har et leveringsgebyr på DKK 36 kr.
 • 30 dage til at skifte mening og gratis returnering
 • Kunderne har givet Medpets en 4.8/5
Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Analkirtler

  Hvis din hund har problemer med at tømme analkirtlerne, kan de blive overfyldte og irriterede. Som følge heraf skal du muligvis aflægge regelmæssige besøg hos dyrlægen for at få tømt kirtlerne. Dette er normalt ikke så rart for din hund. Analkirtlerne er placeret på begge sider ved siden af anus. Normalt bliver de presset tomme ved afføring eller ved pludselig ophidselse. Men hvis de ikke tømmes, bliver de overfyldte, og der opbygges et pres, som ikke er rart for din hund.

  Glandex bløde tyggetabletter

  Glandex er designet til at holde analkirtlerne sunde. Den indeholder flere ingredienser, der arbejder indefra og ud for at sikre, at analkirtlerne fungerer korrekt og tømmes til tiden. Det er tyggetabletter med en velsmagende smag og nemme at give til din hund. Ingredienserne understøtter analkirtler og fordøjelse. De tilsatte fibre gør afføringen fast og solid. Denne solide afføring forårsager pres på analkirtlerne og skubber dem tomme under afføring. Den indeholder også naturlige antiinflammatoriske midler, der hjælper analkirtlerne med at forblive sunde. Kirtlerne vil være mindre irriterede. Endelig er der probiotika og fordøjelsesenzymer i Glandex, der understøtter fordøjelsen og derfor en korrekt funktion af analkirtlerne. 

  Indikationer

  • Hvis analkirtler skal tømmes regelmæssigt af en dyrlæge
  • Sensitive analkirtler
  • Irritabel tarm og mave

  Dosis

  Glandex  
  Vægt i kg Antal tyggetabletter
  < 7 kg 0,5 tablet om dagen
  7 - 11 kg 1 tablet om dagen
  12 - 22 kg 2 tabletter om dagen
  23-34 kg 3 tabletter om dagen
  > 34 kg 4 tabletter om dagen

  [p]Når du bruger Glandex® for første gang, anbefaler vi at starte med halvdelen (1/2) af den anbefalede dosis på etiketten i de første 5-7 dage og derefter gradvist øge til den fulde anbefalede dosis. Dette giver dit kæledyr mulighed for at tilpasse sig det ekstra fiberindhold i Glandex.[/p]

  Indhold


  30, 60 eller 120 bløde tyggetabletter med jordnøddesmag

  Sammensætning

  Aktive ingredienser: græskarfrøpulver, æblepektincellulosepulver, quercetindihydrat, lactobacillus acidophilus, bromelain. 
  Inaktive ingredienser: dehydreret jordnøddesmør, hørfrøolie, glycerin, mineralolie,
  jordnøddesmør, kartoffelstivelse, risklid, sorbinsyre, saccharose, vand. 
  Glandex tyggetabletter indeholder ingen korn, soja eller hvede og ingen kunstige ingredienser eller konserveringsmidler. 

Andre kunder har også købt

Glandex anmeldelser
 • Super
  Efter Lone, fredag 26 januar 2024

  Det har haft go effekt på vores hund. Aff er blevet mere fast og hun har ingen problemer med analkirtlerne nu. Så kan klart anbefales👌😊.

 • Super produkt
  Efter Anja Borré, mandag 11 december 2023

  Lever op til beskrivelsen. Vores hund er super glad for dem.