Menu

Greenfields Labradoodle Care Set

Dette produkt er ikke længere tilgængeligt.

Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Vi beklager, men dette produkt er i øjeblikket udsolgt og har en længere leveringstid. Vi vil gerne henvise dig til , der er et vidunderligt alternativ til dette produkt.

  Greenfields Labradoodle Care Set

  Leder du efter pelspleje specielt designet til din hund med krøllet pels? Greenfields Labradoodle Care Set fra Greenfields består af en shampoo og en anti-tangle spray. Curly Coat Shampoo tager sig af din hunds krøller uden at påvirke hudens naturlige olier. Shampooen bidrager til en fnugfri, skinnende og elastisk pels. Anti-tangle sprayen er forsynet med kamilleekstrakter, som hjælper med at gøre pelsen blød og skinnende. Efter påføring glider kammen ubesværet gennem pelsen.

  Funktioner

  • Shampoo og anti-tangle spray til hunde med krøllet pels
  • Understøtter en skinnende, sund og blød pels med ekstra volumen li] [li]Bidrager til god plejning af pelsen li] [li]Fri for parabener og er pH-neutral
  • Anti-tangle sprayen er også velegnet til langhårede hunde

  Sådan bruges produktet

  Greenfields Curly Coat Shampoo

  Gør pelsen våd med lunkent vand. Påfør herefter shampoo på pelsen og massér hunden fra nakken og ned, indtil produktet skummer godt. Skyl derefter grundigt med lunken vand. Tør pelsen med et håndklæde eller med en hårtørrer, og kam til sidst pelsen med en børste

  Greenfields Anti-tangle Spray

  Sprøjt på tør pels, når du har vasket din hund med Greenfields Curly Coat Shampoo. Massér produktet ind i pelsen, og lad produktet virke i ca. 1 minut. Skylning er ikke nødvendig. Kam derefter pelsen med en børste.

  Indhold

  2 x 250 ml

Andre kunder har også købt