Menu

GRAU

Historien om GRAU startede for omkring 30 år siden. Hr. og fru Grau havde en syg hund derhjemme. Deres tæve Meike var syg og kunne næsten ikke stå på benene. Konventionelle stoffer havde nået deres grænser. Indtil de kom i kontakt med Graus og Cornelis Kroeske fra HOKAMIX30 krydderiblandingen.

 

Mere information

1 - 11 af 11 produkt

Sund mad, bedre liv!

Krydderiblandingen hjalp med at genoprette Meikes livskvalitet. Dette gav familien Grau impulsen til at etablere dette produkt (som allerede var populært i Holland) i Tyskland. Fra det øjeblik begyndte familien Kroeske at arbejde sammen med familien Grau. Tillid til naturens viden og kraft var Cornelis Kroeskes motivation til at udvikle urteblandingen HOKAMIX30. Grau-familiens tillid til disse opskrifter var grundlaget for deres start i Tyskland.

GRAU i dag

30 år senere har virksomheden mere end 35 ansatte, som arbejder på en grund på mere end 8.000 kvadratmeter. Familie virksomheden Kroeske og GRAU arbejder i øjeblikket stadig med succes sammen. På grund af den stigende og mere varierede efterspørgsel er produktsortimentet steget betragteligt. GRAU har alle former for urteblandinger, naturlige næringsstoffer og effektive kosttilskud på lager til forskellige dyrearter. De to virksomheder fortsætter med at innovere, og som følge heraf opfindes nyere urteblandinger hele tiden. Forskellige metoder til administration af HOKAMIX30 urteblandingen er også under udvikling. I øjeblikket er der også et voksende ønske om naturligt fuldfoder, hyper allergene produkter, produkter til ældningssymptomer og så videre.

Naturlig støtte

For at give din firbenede ven et langt liv i optimal sundhed, er god og komplet ernæring nødvendig. GRAU-serien består af super-premium fødevarer, kosttilskud og produkter, der komplementerer BARF-menuen. En BARF diæt består af frisk kød, suppleret med friske grøntsager. Dette er for at efterligne en hunds naturlige kost. Disse produkter opfylder høje kvalitetskrav. Der er ikke tilsat dufte, farver eller smagsstoffer.

Medpets tilbyder

Medpets har en del GRAU produkter på hjemmesiden. Et meget eftertragtet produkt er GRAU tørrede grøntsagsblandingen. Denne BARF diætmad er en sund grøntsagsblanding, der tjener til at fuldende BARF diæten. Ud over frisk kød er sunde grøntsager den anden del af BARF. Disse grøntsagsblandinger fås i mange forskellige smagsvarianter. Dette gør det muligt at lave en varieret kost til din hund.