Menu

Eukanuba

Siden 1969 har Eukanuba forsøgt at give dine elskede kæledyr den bedste ernæring, de har brug for for at bevare en sund kost og livsstil. De bruger kun kød af højeste kvalitet som hovedkilden til protein i al deres mad, hovedsageligt lam eller kylling. Dette er baseret på ræsonnementet om, at hunde spiste en kødbaseret diæt i naturen, og at de skulle fodres efter deres evolutionære behov. Hver diæt indeholder de nødvendige mineraler, vitaminer og næringsstoffer for at fremme fremragende sundhed og et stærkt immun system, hvilket efterlader din pelsede ven så sund som muligt.

Eukanuba erkender, at alle hunde og katte er forskellige og derfor har forskellige kostbehov. Denne kendsgerning har fået dem til at levere en række fødevarer, der tager højde for forskellige aktivitetsniveauer, alder, størrelse, racer, madsmag og andre særlige kostbehov. De giver specielle veterinære ernæringsblandinger, der hjælper med at opnå optimal sundhed for dyr med forskellige kostbehov og betingelser. Oplev udvalget af katte foder, hundefoder og hvalpefoder, som Eukanuba tilbyder.

Mere information

1 - 21 af 21 produkt

Eukanuba-løftet

I 40 år har de foretaget betydelige udviklinger inden for dyreernæring og hjulpet millioner af selskabsdyr med at blive det sundeste, de kan være, til at leve lange, lykkelige og sunde liv. De lover:

  • Der bruges kun animalske proteiningredienser af højeste kvalitet, som er egnet til menneske føde
  • Grundig testning af hvert produkt på hvert trin i produktionsprocessen
  • Intet brug af kornprodukter som hovedkilde til protein
  • Uafhængige inspektioner gennemgået af eksperter på de relevante områder
  • Brug af betroede leverandører, så de er i stnad til at spore ingredienserne tilbage til kilden

Respekteret i hele branchen

Eukanuba har udviklet adskillige vigtige relationer med prestigefyldte organisationer og opdrættere gennem årene på grund af deres respekt og forståelse for kæledyrs ernæringsbehov. Derudover er Eukanuba i partnerskab med American Kennel Club, European Kennel Club og Fédération Cynologique Internationale. Dette sammen med deres forståelse og medfølelse for husdyrs velbefindende har givet dem en plads i toppen af ​​kæledyrsfoderindustrien.

En 10-årig undersøgelse har vist, at ved at fodre din hund med Eukanuba mad sammen med daglig pleje og dyrlægestøtte, er det muligt for hunde at leve ud over gennemsnitsalderen for deres race. Din elskede og trofaste ledsager fortjener at få det allerbedste, du kan yde. At forsyne dem med førsteklasses ernæring fra Eukanuba og kærlig pleje vil give dem et langt og lykkeligt liv.

Udforsk udvalget af tør Eukanuba hundefoder og katte foder til din pelsede ven og vælg det bedste, der passer til dem. Kombinér dette med  sunde, velsmagende godbidder for lækre belønninger. Start deres liv på den bedste måde ved at give dem Eukanuba hvalpefoder. Det giver en komplet og afbalanceret kost, som blandt andet indeholder fiskeolie, til hvalpe der lærer hurtigere. Denne mad giver også de samme næringsstoffer som modermælken, hvilket hjælper dem til at være sunde og fulde af liv.

Eukanuba nøglefunktioner

Eukanuba har et par vigtige fordele i forhold til andre almindelige fødevarer. Dette gør mærket til et af de mest populære valg på markedet i dag.

  • Animalsk protein af høj kvalitet bruges i alle områder. Dit kæledyr vil have en frisk ånde, rene tænder og sundt tandkød med reduceret opbygning af tandsten.
  • Dit dyr er forsynet med en videnskabelig kulhydratblanding, der giver energi hele dagen.
  • Din hund eller kat får en skinnende pels og sund hud takket være det korrekte niveau og forhold mellem omega 3, omega 6 og andre fedtsyrer.
  • Essentielle næringsstoffer som kalcium og fedtsyrer fremmer sund knoglevækst og led.

Desuden kunne Eukanuba hjælpe dit kæledyr til at få en sund fordøjelse og fast afføring på grund af naturlige fibre og præbiotika. Et stærkt immun system opnås takket være en speciel blanding af antioxidanter, som fremmer en stærk immunitet, efterhånden som dyret ældes.