Menu
Få en unik fodbold slikkemåtte til EM! Læs mere

Gebr. de Boon

Successen for Gebroeders de Boon begyndte i de tidlige 1960’erne. På dette tidspunkt solgte de rørmåtter, men salget gav ingen garanti for fremtiden. Brødrene gik væk fra salg af rørmåtter, til i stedet at sælge koldtvandsfisk. De mærkede hurtigt at husdyr blev en vigtigere del af familien. Derfor ændrede de fokus i virksomheden til at blive en grossist indenfor kæledyrsforsyninger. Koldtvandsfiskene forsvandt derfor fra virksomheden. Fra her af har de specialiseret sig i tilbehør og godbidder til kæledyr. Denne strategi har vist sigt at være en succes!

Mere information

1 - 6 af 6 produkt

Gebroeders de Boon er nu en stor engrosvirksomhed. Deres assortiment har mere end 9000 kvalitetsprodukter til fisk, fugle, gnavere, hunde og katte. Se hvilke produkter der kan gøre dit kæledyrs liv lidt sjovere og lettere.

Hunde

Boon har forskellige produkter af høj kvalitet til din trofaste firbenede. Til pleje af pelsen findes der Boon Trimharken. Den er beregnet til både tyk og tynd pels. Boon har også tilbehør , såsom hundehalsbånd, hundesnore, foder- og drikkeskåle, hundebure og dertilhørende tilbehør. Et andet praktisk tilbehør fra Boon er Boon Autodeken Waterproof. Dette vandtætte betræk holder din bil ren og fin når din hund ikke er det, efter en træning eller en gåtur. Legetøj må ikke mangle, derfor har Boon også dette i deres assortiment. Du kan for eksempel finde Boon Floss Toy i vores assortiment.

Katte

Også til husets tiger er der udviklet en børste som kan bruges til både tynd og tyk pels. Boon har også en hygiejniske løsning på brugen af kattebakken med Boon Bio-Kattenbakzakken Lavendel. Boon Uitloopmat Poot er den måtte der kan opsamle kattegrus som din tage med ud af kattebakken.
Din kat kan også få skarpe negle med en af kradsetræerne eller møblerne fra Boon, som for eksempel Boon Krabmeubel Karton.

Kaniner og gnavere

Til gnavere og kaniner har Boon en praktisk løbegård med masser af plads til at udforske. Du finder også forskelligt tilbehør til kaninburet eller gnaverburet som mad- og vandskåle, legetøj og bløde senge som Boon Pluche Knaagdierhuis Cocoon.

Fugle

Vil gerne have flere fugle i haven? Så er du kommet til de rette. Vælg mellem en række forskellige typer af fuglehuse, foderautomater og fuglebolde. Leder du efter forsyninger til din papegøje eller parakit? Du kan finde mange flotte foder- og drikkeskåle til fugleburet. Du kan også finde siddepinde og fuglelegetøj så som Boon Knaaghout og Boon Knaagstang.