Menu

Bia Bed

Mere information

1 - 6 af 6 produkt

Medpets har et bredt udvalg af BIA Beds i assortimentet, herunder også den originale Bia Bed. Den originale Bia Bed var sengen der startede det hele i 1969. Denne seng giver dit kæledyr en behagelig soveplads. Skumgummiet på indersiden, giver ekstra support til ryggen og ledene. Kanten rundt om sengen beskytter imod træk og giver ekstra komfort. Betrækket er lavet af kunstlæder som er nemt at rengøre med en fugtig klud, evt. med lidt mild sæbe. Vil du gøre sengen endnu mere behagelig for din firbenede? Så kan du købe betræk der er lavet af fleece, bomuld eller endda af fløjl!

Ortopædisk hundekurv

Udover den originale Bia Bed, forhandler Medpets også Bia Ortho Bed. Denne ortopædiske seng er specielt udviklet til hunde med ledproblemer. Bunden af denne seng, imodsætning til den originale Bia Bed, to lag skumgummi som der former sig efter hundens krop. Ortho Bed kommer i et sort betræk. Betrækket af fløjl passer naturligvis også til Ortho Bed!
Den ortopædiske hundekurv findes også i en udgave uden kanter, Bia Ortho Matras. Bia Ortho Matras passer også i en hundekurv, da den kommer i forskellige størrelser.