Menu

Adaptil

Mere information

1 - 2 af 2 produkt

Adaptil reducerer angst og stress

Alle diegivende tæver udskiller et beroligende kemisk stof kaldet “beroligende feromoner”, som hjælper med at holde deres afkom roligt og veltilpas. Forskning har vist, at de beroligende egenskaber ved disse feromoner også virker i en senere alder, og ikke kun i hvalpefasen. Alle adaptil produkter (undtaget tabletterne) indeholder en syntetisk kopi af de beroligende feromoner.

Årsag til at bruge Adaptil Adaptil Diffuser Adaptil Spray Adaptil Halsbånd Adaptil Tabletter
Ændringer i omgivelser eller i lejlighedsvis stress ++
Frygt for høj støj, fyrværkeri eller torden ++ + ++
Transport ++ +
Flytning ++ + +
Dyrlæge besøg ++
Socialisering ++
Alene hjemme ++ +
Nyt familiemedlem ++ +

Adaptil Diffuser & Refill

Det innovative firma Adaptil, har fundet en måde at give de samme trøstende feromoner til hvalpe og ældre hunde. Adaptil opfandt et beroligende produkt til hvalpe samt unge og ældre kæledyr. Deres ledende produkt er Adaptil Diffuser og Refill, som kan bruges til at forebygge og behandle angst og stress hos hunde. Dette beroligende produkt skal sættes i en stikkontakt, hvorefter det straks starter med at sprede beroligende feromoner. Disse feromoner kan ikke spores af menneskelig lugt og er ideelle til:

  • Berolige dit kæledyr under høje lyde såsom fyrværkeri
  • Hunde der skal blive alene hjemme eller flytte
  • Når en ny hund eller kat kommer til familien

Adaptil Halsbånd

Adaptil junior er et beroligende halsbånd til hvalpe, som er klinisk bevist til at hjælpe med at trøste hvalpe og give dem en følelse af tryghed, som om de havde deres mor med sig. Dette beroligende halsbånd til hvalpe op til 6 måneder, hjælper dem at føle sig godt tilpas og gøre dem mere legesyge. Beroligende feromoner hjælper i de første dage af tilpasningen, når hvalpe først ankommer til et nyt hjem.

Der er også et beroligende halsbånd til voksne hunde. Adaptil Halsbånd virker til hunde, der bliver urolige eller aggressive i udfordrende situationer. Dette halsbånd giver rastløse hunde en hjælpende hånd til at slippe af med deres angst under fyrværkeri, tordenvejr, ukendte situationer og andre indendørs eller udendørs stressfaktorer. Det er vigtigt at det beroligende halsbånd sidder godt fast, da hundens kropstemperatur er fremragende til at varme produktet op, hvorefter den kan frigive de beroligende feromoner.

Adaptil Spray

Dette produkt fra Adaptil er pakket i sprayform, der bruges på kæledyr, som bliver ængstelige når de er på farten. Det fungerer meget godt for både kæledyret og dets ejer, samt reducerer det gråd, rystelser og tendens til øget niveau, når du er på farten. Brug sprayen i din bil, hvor dit kæledyr sidder eller sover i deres transportkasse. Sprayen må aldrig bruges direkte på dit kæledyr. Hvis du skal bruge det i din bil, skal du sprøjte mindst 10 minutter, før du sætter dit kæledyr indenfor, og fortsætter med at sprøjte hver fjerde til femte time.

Brug mellem otte og ti sprøjt af Adaptil Spray til hver påføring. 20 ml flasken giver omkring 16 sprøjt, og 60 ml flasken giver omkring 50 sprøjt. Produktets beroligende effekt er effektivt, så snart hunden snuser til det, og det holder sig effektivt i fire til fem timer.

Adaptil tabletter

Et andet beroligende produkt fra Adaptil serien er Adaptil tabletter. De indeholder naturlige ingredienser samt B-vitaminer, der virker hurtigt for at dulme angst. Tabletten skal gives mindst to timer før begyndelsen af en hændelse, der menes at forårsage angst. Dette kan være fester, fyrværkeri, torden, rejser og andre begivenheder, der vides at gøre dit kæledyr ængstelig. tabletten forbliver effektiv i op til fire timer.

Tabletterne skal gives efter dit kæledyrs vægt. Din dyrlæge kan give dig den rigtige dosis, men generelt skal en hund, der vejer 5-10 kg gives en halv tablet en gang dagligt. De hunde der vejer 10-20 kg, bør gives en tablet om dagen. Tungere hunde, der vejer 20-30 kg kan få to tabletter om dagen, mens de der vejer 30 kg og derover, kan få op til tre tabletter om dagen. Tabletterne kan bruges sammen med andre Adaptil produkter såsom Adaptil Diffusor, Spray og Halsbånd.

Hvornår skal du bruge Adaptil?

I årevis har kæledyrsejere og dyrlæger stolet på og brugt Adaptil produkter til at dulme angst hos hunde og hvalpe. Adaptil produkterne giver effektivt kort- og langsigtet lindring til forskellige stressfremkalende situationer, der ikke kan undgås, såsom en tur til dyrlægen eller torden på en stormfuld nat. Stol på Adaptil for at dulme rysten i dit kæledyr og nyde jeres tid sammen.

Som nævnt tidligere har Adaptil flere beroligende produkter, der kan bruges i forskellige årsager. En oversigt over produkterne fra Adaptil, og hvornår det er bedts at bruge disse kan findes ovenfor.