Menu

PetSafe VBC-10 Vibrerende Anti-gø Halsbånd

Dette produkt er ikke længere tilgængeligt.

Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  VBC-10 Vibrerende Anti-gø Halsbånd

  VBC-10 Vibrerende Anti-gø Halsbånd fra PetSafe® er et system, der bruger vibrationer til at afbryde gøen. Denne vibrationsstimulering har en lavfrekvent vibration, som hunden føler i bunden af ??nakken. Når hunden gøer, afbrydes den af ??en sikker vibration. Hunde vil forbinde gøen med vibrationerne fra halsbåndet, hvilket resulterer i mindre gøen.

  Halsbåndet kan justeres op til en maksimal størrelse på 71 cm og er velegnet til hund med en vægt over 3,6 kg.

  Bemærk: træning er den mest effektive til at stoppe gøen. Det vibrerende halsbånd kan valgfrit bruges som et supplement til træningen. Brugen af dette halsbånd vil i mange tilfælde ikke være tilstrækkeligt til at lære hunden at stoppe med at gø. Læs også aktiklen: [aurl=150]Hvorfor gøer min hund?[/aurl].

  To funktioner

  Anti-gø halsbåndet har to funktioner til at tilskynde til god opførsel og forkorte træningsfasen. Først og fremmest har halsbåndet 10 forskellige korrigerende vibrationer, der afbryder hundens gøen. Det kan sikkert reducere gøen og i de fleste tilfælde endda stoppe gøen, hvis halsbåndet bruges som beskrevet. Derudover har anti-gø halsbåndet Perfect Bark teknologi. Denne teknologi kan skelne hver gø fra andre lyde. Som et resultat af dette, er det kun din hunds gøen der kan aktivere vibrationerne.

  Af sikkerhedsmæssige hensyn, slukkes Anti-gø Halsbåndet automatisk i 1 minut. Det aktiveres, når hunden gøer 15 gange eller mere i 1 minut og 20 sekunder.

  Bemærk: tag halsbåndet af, når du leger med hunden. Under leg kan hunden gø, hvilket kan få hunden til at forbinde leg med korrigerende vibrationer.

  For mere information, se den vedlagte manual under i fanen herunder med teksten 'indlægsseddel'.

  Ekstra batteri

  Batteriet kan udskiftes med PetSafe Batteri RFA 188

Andre kunder har også købt