Menu

Pawise Nylon Mundkurv

Vælg dit produkt (5 varianter)
Bestil nu, Tirsdag leveret
29,75 kr.
(29,75 kr. / st)
 • Leveringstid:2-3 arbejdsdage
 • Ordrer har et leveringsgebyr på DKK 36 kr.
 • 30 dage til at skifte mening og gratis returnering
 • Kunderne har givet Medpets en 4.8/5
Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Til tider kan det være nødvendigt for dig at sætte en mundkurv på din hund, eksempelvis hvis din hund kan bide af frygt når i besøger dyrlægen eller frisøren. Pawise Nylon Mundkurv tilbyder den perfekte løsning til disse situationer.

  Pawise Nylon Mundkurv

  Mundkurven fra Pawise er lavet af et nylonbånd, der kan sættes over næsen og nemt justeres, så den passer til din hund. Denne mundkurv er unik i sin art, da åbningen gør at din hund stadig kan drikke vand imens den er på. Mundkurven er velegnet til kort brug.

  Størrelser

  Du kan finde ud af hvilken størrelse mundkurv der passer til din hund ved at måle omkredsen af nakken og snuden. Det er vigtigt at vide hvordan man måler sit kæledyr korrekt for at sikre, at du køber den rigtige størrelse. Artiklen [aurl=142]How to determine the right size for my pet[/aurl] giver indsigt og tips til hvordan du gør dette på bedst mulig vis!

  SizeNeck fastening Snout circumference
  XS 12 - 31 cm 14 - 18 cm
  S 18 - 44 cm 14 - 22 cm
  M 22 - 38 cm 20 - 28 cm
  L 26 - 42 cm 22 - 32 cm
  XL 28 - 46 cm 22 - 34 cm

  Hvad hvis Pawise Nylon Mundkurv ikke passer?

  Mundkurven kan tages ud af emballagen og holdes op ved siden af din hund for at tjekke om den passer. Af hygiejniske årsager kan mundkurven ikke returneres, hvis den er kommet i kontakt med hunden. Hvis det returnerede produkt er plettet, slidt, lugter, indeholder dyrehår eller er blevet vasket efter brug, så returneres eller refunderes produktet ikke. Produktet vil i stedet blive doneret til et lokalt dyreinternat. Da vi til tider får produkter returneret, der tilbagesendes i en mindre end perfekt stand, er vi desværre nødt til at følge disse regler for returneringer af dette produkt.

Andre kunder har også købt

Pawise Nylon Mundkurv anmeldelser

Har du erfaring med Pawise Nylon Mundkurv ? Giv os din mening omkring dette produkt

Skriv din egen anmeldelse