Menu

O'Tom Flåttang

Vælg dit produkt (1 varianter)
Ukendt leveringsperiode
30,95 kr.
(30,95 kr. / st)
 • Leveringstid:2-3 arbejdsdage
 • Ordrer har et leveringsgebyr på DKK 36 kr.
 • 30 dage til at skifte mening og gratis returnering
 • Kunderne har givet Medpets en 4.8/5
Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Indhold pr. pakke

  To flåtkroge - 1 x til små flåter og 1 x til større flåter.

  Anvendelse

  O'Tom Flåttang muliggør smertefri, hurtig og fuldstændig fjernelse af flåter. Den er lettere at betjene end en flåttang. Der lægges ikke pres på flåtens krop, når den fjernes, så der kommer ingen bakterier ind i huden.

  Fordele ved O'Toms flåttang?

  Flåttens rostrum (den del, der er implanteret i huden og ofte fejlagtigt kaldes flåtens hoved) har små kroge, der sikrer, at flåten bliver siddende. Når man trækker i flåten, strammes disse kroge, og låser det såkaldte flåthoved fast i huden. Det gør det muligt at brække rostrum af og efterlade hele eller dele af det i huden, hvilket kan forårsage smertefuld betændelse eller infektion. Ved at dreje kommer disse kroge på linje med deres rotationsvinkel, og på det tidspunkt frigøres de let og uden at trække. På den måde er risikoen for at brække flåtens hoved af meget lille.

  O'Toms Flåttang knuser ikke flåten

  Når man fjerner en flåt, er det vigtigt ikke at knuse den, mens man trækker den ud. Det er for at reducere risikoen for, at flåten indfører spyt. Dette spyt indeholder normalt flere irriterende stoffer og nogle gange mikroorganismer, der kan føre til infektioner og/eller allergier. Flåtpincetter og andre instrumenter på markedet til dette formål udøver et vist tryk på flåten. Dette er i modsætning til O'Tom flåtkrogen, som sikkert fjerner flåten!

Andre kunder har også købt

O'Tom Flåttang anmeldelser

Har du erfaring med O'Tom Flåttang ? Giv os din mening omkring dette produkt

Skriv din egen anmeldelse