Menu

Medical Pet Shirt Boot

Size
Bestil nu, Tirsdag leveret
213,50 kr.
(213,50 kr. / st)
 • Leveringstid:2-3 arbejdsdage
 • Ordrer har et leveringsgebyr på DKK 36 kr.
 • 30 dage til at skifte mening og gratis returnering
 • Kunderne har givet Medpets en 4.8/5
Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Medical Pet Shirt Boot

  Medical Pet Shirt Boot fra MPS sikre at bandagen forbliver tør når I går tur i regnvejr eller på stranden. Denne poterbeskytter er vandafvisende og har en skridsikre sål, så hunden kan stå fast. Gummisålen er lidt længere på forsiden og bagsiden, så hunden har optimal beskyttelse selv hvis den slæber poter. Skoen har en bred åbning så den er også meget velegenet når hunden har fået gibs eller en skinne på. Åbningen har også en elastik som kan lukket tæt, når I er ude i det våde vejr så det ikke regner ind i skoen. Denne poterbeskytter fås i 7 forskellige størrelser.

  Egenskaber

  • Vandafvisende
  • Velegnet til hunde med en pote i bandage, gips eller med en skinne, takket være den brede åbning
  • Kan bruges til både for- og bagben
  • Skridsikre sål så hunden kan stå fast
  • Meget nem at bruge

  Indhold

  1 Medical Pet Shirt Boot

  Størrelser

  For at være sikker på, at du bestiller den rigtige størrelse til din hund, er det vigtigt at måle hunden korrekt. I denne artikel [aurl=142]Hvilken størrelse bruger mit kæledyr?[/aurl] giver vi tips til hvordan du bedst kan måle dit kæledyr.

  Medical Pet Shirt Boot    
  Størrelser Højden af skoen (in cm) Sål omkreds (in cm)
  XS 14 17
  S 22 21
  M - Kort 20 23
  M 25 23
  L - Kort 20 27
  L 28 27
  XL 34 28

  Hvad hvis Medical Pet Shirt Boot ikke passer?

  For at kontrollere, at Medical Pet Shirt Boot passer, kan du tage den ud af pakken og holde den op ved siden af hunden. Af hygiejniske årsager kan Medical Pet Shirt Boot ikke returneres, hvis den har været i kontakt med din hund. Hvis vi får tilsendt et produkt som er plettet, er fyldt med hundehår, er beskidt, lugter eller er blevet vasket efter brug, kan vi ikke modtage produktet. Istedet vil det blive doneret til velgørenhed. Da vi ofte får produkter tilsendt som ikke returneres i ny stand, er vi desværre nød til at følge disse regler for returnering.

Andre kunder har også købt

Medical Pet Shirt Boot anmeldelser
 • Fantastisk og brugbar støvle i god kvalitet.
  Efter Helle M. Kristensen, lørdag 23 september 2023

  Jeg ledte mange steder, før jeg fandt denne fantastiske støvle til vores hund. Merle havde fået gips på det ene bagben og vi skulle hurtigt ha' fat i en støvle, som gjorde det nemt og sikkert at lufte hende. Jeg kan kun anbefale Medical Pet Shirt Boot.

 • For stor, trods vi målte hundens poter og ben
  Efter Theresa Pedersen, søndag 16 april 2023

  På trods af mål ,af hundes poter og ben, viste det sig at den var alt for stor. Og derfor faldt ned af benet og ud af selve skoen. Så den kunne jeg desværre ikke bruge

 • Anmeldelse af Medical PET’s Boot
  Efter Elisabet Soffi Dea Rudaa, mandag 2 januar 2023

  Helt fantastisk “støvle” som - efter en ledbånds operation på vores hund - har gjort det meget nemmere for os i de 4 uger, hvor der skal være forbinding på i stedet for at bruge en sok som bliver våd og beskidt, de 6x10 minutter om dagen hvor der skal gåes tur.

 • skal bruges med forbindning
  Efter Irene, mandag 12 december 2022

  M, den var for løs. Min hund havde fået fjernet neglen og klobenet skulle beskyttes når vi var ude. Men booten duede ikke uden forbinding, den vippede sålen op ovenpå foden. Det var jo ikke meningen. Jeg har dog gemt booten til en dag hunden igen skal have forbinding på.