Menu

Medical Pet Shirt HLS Hind Leg Sleeves

Vælg dit produkt (6 varianter)
Bestil nu, Tirsdag leveret
195,55 kr.
(97,78 kr. / st)
 • Leveringstid:2-3 arbejdsdage
 • Ordrer har et leveringsgebyr på DKK 36 kr.
 • 30 dage til at skifte mening og gratis returnering
 • Kunderne har givet Medpets en 4.8/5
Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  MPS-HLS Hind Leg Sleeves

  Efter en operation, ved sprukken hud eller ved hudsygdomme kan HLS fra Medical Pet Shirt beskytte det følsomme område. Når din hund har disse bukseben, kan den ikke slikke, bide eller kradse i den irriterede hud. Dette hjælper huden med at komme sig. Derudover reduceres det også risikoen for, at nye sår opstå på grund af bid, slik og krads. Et sæt indeholder to løse bukseben; et til det højre bagben og et til det venstre bagben. Buksebenene kan fastgøres til hinanden ved hjælp af et justerbar velcrobånd på ryggen og en rem under halen. MPS-HLS buksebenene kan kun bruges i kombination med . Denne bluse har løkker bagtil, hvor buksebene kan fastgøres. Til beskyttelse af hundens, kattens eller kaninens krop findes der forskellige produkter fra Medical Pet Shirts. Det er også muligt at tilkøbe ærme til forben og dobbelt ærmer til forbenene.

  Egenskaber


  Størrelse

  For at være sikker på at du bestiller den rigtige størrelse, er det vigtigt at du måler dit kæledyr korrekt. I denne artikel [aurl=142]Hvordan ved jeg hvilken størrelse mit kæledyr har brug for?[/aurl] finder du tips til hvordan du bedst måler dit kæledyr.


  Bemærk: Længden af MPS-HLS Hind Leg Sleeves er måles på indersiden af bagbenet.

  Hvad hvis MPS-HLS Hind Leg Sleeves ikke passer?

  For at kontrollere om buksebenene passer, kan du tage dem ud af pakken og holde dem ved siden af din hund. Af hygiejniske grunde kan MPS-HLS Hind Leg Sleeves ikke returneres, hvis den har været i kontakt med dit kæledyr. Hvis vi modtager et produkt som er plettet, slidt, har hundehår, lugter eller er blevet vasket efter brug, kan vi ikke modtage det som en returvare. I dette tilfælde, vil det blive doneret til velgørenhed. Da vi ofte får produkter tilsendt som ikke returneres i ny stand, er vi desværre nød til at følge disse regler for returnering.

Andre kunder har også købt

Medical Pet Shirt HLS Hind Leg Sleeves anmeldelser

Har du erfaring med Medical Pet Shirt HLS Hind Leg Sleeves ? Giv os din mening omkring dette produkt

Skriv din egen anmeldelse