Menu

York Chokolade

Den livlige og energiske York Chokolade har en venlig personlighed. Denne legesyge kat har brug for masser af plads til at bevæge sig rundt. Dens smukke chokoladebrune pels appellerer til mange mennesker. Dens pels kræver regelmæssig pleje.

York Chokolade

Egenskaber

Oprindelse: USA
Andre racenavne: -
Krop : Lang og elegant
Vægt : 7 kg
Højde : -
Almindelige symptomer: -

Karakter

York Chokolade har en energisk og legende natur, han er fuld af livsglæde. Han er venlig og åben, hvilket gør ham til en god følgesvend. Udendørs viser han sig som en fremragende jæger.

Eksterne kendetegn

Farve

York Chokolade har en chokoladebrun eller lilla pelsfarve. Begge farver kan også kombineres med hvid.

Krop, ben og hale

York Chokoladens krop er lang og er en blanding af en orientalsk- og elegant type. Denne kat bør ikke være tung. Dens knogler er fine og dens muskler lange. York Chokoladens poter er lange med faste muskler og fine knogler. Dens små fødder er afrundede. Mellem tæerne finder du lange totter af hår. Den lange hale er tynd og lige, tilspidset til en smal ende. Halen er dækket af frodigt hår.

Hoved, ører og øjne

York Chokoladens hoved er næsten rundt, hvor kraniet er buet. Dens pande er let udadbuet. Katten har et mellemlangt næseparti. Spidsen af dens næse danner en lige linje med hagen. Dens ører er ret store og sidder langt fra hinanden. Spidserne af York Chokoladens ører er noget afrundede. Øjnene er ret store med god afstand til hinanden. Formen af øjnene er citronformet eller oval. Denne race har gyldne til grønne øjne.

Pels

York Chokolade har en fin, blød, mellemlang pels. Halen er frodig behåret og en krave kan også være til stede.