Menu

Thai

Thai er en fjern slægtning til den siamesiske kat. Som navnet siger, stammer denne kat fra Thailand. Denne katterace er også kendt for sin søde personlighed, men den er også intelligent og meget  snakkesalig.

Thai

Egenskaber

Oprindelse: Thailand
Andre racenavne: -
Krop : Elegant og slank
Vægt : 2,5 til 5,5 kg.
Højde : -
Almindelige symptomer: -

Karakteristika

Thai er en meget venlig kat og er meget loyal over for sin ejer. Denne kan er meget snaksaglig og har en kærlig personlighed. Derudover er thai en meget intelligent kat og kan lide at blive udfordret med gåder. Denne legesyge og aktive kat er meget lærenem. På grund af den aktive livsstil værdsætter thaien fra tid til anden hvile og ro.

Udseende

Farve

Denne kat er fjernt beslægtet til siameser katten, og de har også nogle karakteristika til fælles. Thaien har en kort hvid og blød pels med nogle mørke aftegninger. Disse kaldes også “punktgenet”. Thaiens hvide pels har en sortgrå glød. Ansigt, ører, ben, poter og hale har en mørkebrun til sort farve. En thai har altid lyse blå øjne. De kan have følgende farver: alle punktfarver, tabby, tortie eller torbie.

Krop, ben og hale

En thais krop er elegant og slank. Den har lange ​​slanke ben. Halen er lang og tynd.

Hoved, ører og øjne

Thaien har et slankt hoved med høje kindben. Ørerne har mørke omkredse, som er i kontrast til den hvide pels. En thais øjne er ovale.

Pels

En thai har brug for ugentlig pleje.

Produkter