Menu
Få en unik fodbold slikkemåtte til EM! Læs mere

Siameser

Siameseren er den mest udadvendte af alle huskatte og også har en meget slående karakter. Siamesere kan godt lide at vise deres følelser, kræver opmærksomhed og meget snakkesalig. Han foretrækker altid at være sammen med mennesker, og han er meget kærlig. Enhver, der kan lide dette, kan få en loyal følgesvend med en siameser.

Siameser

Egenskaber

Oprindelse: Thailand
Andre racenavne: -
Krop : Lang og elegant krop
Vægt : 2,5 - 5,5 kg.
Højde : -
Almindelige symptomer: -

Karakteristika

Som nævnt før er siameseren en meget udadvendt kat, der kan lide at vise sine følelser og kræver opmærksomhed. Hvis du kan lide en kat til stede, er dette den ideelle kat til dig! Dette betyder også, at hvis du ignorerer den, vil den blive irriteret. For eksempel, når de ignoreres, vil siameserne altid forsøge at tiltrække sig opmærksomhed med sin kraftfulde stemme. Siameserne gør dette i håb om, at ejeren vil underholde den. Denne kat hader også at være alene og er derfor meget dårlig til det. Siameserne er meget glad for børn og vil elske at lege sammen med dem. Det er ofte ikke særlig gode sammen med andre katte. Alt i alt er dette en kat, der tiltrækker sig opmærksomhed, er til stede og kan blive en rigtig god ven!

Udseende

Farve

Siameserne er født helt hvide, og farverne viser sig først på femte dagen. Pelsen er præget af farvet ekstravagance. Dette kaldes også point. Temperaturen påvirker disse punkter. For eksempel får de koldeste dele (hoved, hale, ører og ben) i kroppen en farve, og de varme dele forbliver ofte hvide. En udendørs levende siameser vil derfor altid være mørkere end indendørs siamesere.

Krop, ben og hale

Siameserne har et solidt udseende med en fremragende struktur fra bryst til bagparti. Halsen er af mellemlang længde, men meget muskuløs i forhold til resten af ​​kroppen. Benene er muskuløse og let afrundede. Halen er mellemlang og passer godt til kroppen. Halen er bredest i bunden, og bliver smaller ud imod enden.

Hoved, ører og øjne

Hovedet på siameserne er mellemlang til lang i størrelse og bredt. Musklerne er synlige, men ikke ekstreme. Kæberne er flade med fulde kinder. Snuden er lang med en lige næse. Siamesernes øjne er mellemstore og mandelformede. Der er en fuld afrundet kurve under øjenlåget. Der er en vis bredde mellem begge øjne. Øjenfarven er lys, glasende og meget blå.

Pels

Siamesernes pels er tæt, men ikke flad. Pelsen føles også silkeagtig blød. Pelsen er også glasfuldt, og der er næsten ingen underuld.