Menu

LaPerm

LaPerm er et slående udseende på grund af sin unikke krøllede pels. Denne kat er meget nysgerrig, aktiv og har en blød stemme. Denne race mister pelsen når de er unge, hvor den kommer tilbage krøllet. Oprindeligt er LaPerm en gårdskat og elsker at jage. LaPerm er den perfekt ledsager!

LaPerm

Egenskaber

Oprindelse: USA
Andre racenavne: -
Krop : Middel størrelse og muskuløs
Vægt : 3,5 til 5,5 kg.
Højde : -
Almindelige symptomer: -

Karakteristika

LaPerms elsker at være omkring mennesker og vil meget gerne ligge på dit skød. Denne udadvendte katterace har en blød og mild stemme og elsker at jage! LaPerm skiller sig ud på grund af sin krøllede pels, men det er dens milde personlighed, der appellerer til de fleste katteelskere.

Udseende

Farve

Den kan have alle farver og mønstre.

Krop, ben og hale

LaPerm har en mellemstor krop og minder om en orientalsk kat. Denne katterace har en muskuløs krop og en moderat udviklet knoglestruktur. LaPerms forben er kortere end bagbenene. De mellemlange ben er muskuløse, og denne race af katte har runde poter.

Hoved, ører og øjne

LaPerm har en solid hage med et trekantet hoved med afrundede linjer. Denne katterace har høje kinder med udtalte knurhår. En LaPerms ører er brede i bunden med afrundede ender. Indersiden af ​​ørerne har krøllet hår. De fleste LaPerm har lynx-tips. Der er ingen sammenhæng mellem øjen- og pelsfarven hos LaPerm. Øjnene på denne race er mandelformede.

Pels

LaPerm kommer som både en korthåret, semi-lang håret og langhåret. Uanset længden af pelsen, har de alle sammen krøller. LaPerms med en semi-lang eller langhåret pels har bløde krøller med en tæt underuld. Plejepleje afhænger af kattens pelstype.