Menu

German Rex

Den mellemstore German Rex er en aktiv, men tålmodig kat. Denne kat er nem at bo sammen med, og kan nemt enes med andre katte. Den er meget kærlig overfor sin ejer. Pelsen kræver minimal pleje.

German Rex

Egenskaber

Oprindelse: Tyskland
Andre racenavne: -
Krop : Middel størrelse, robust og muskuløs.
Vægt : 2,5 - 4,5 kg.
Højde : -
Almindelige symptomer: -

Karakteristika

Den atletiske, men tålmodige kat elsker at have masser af plads til at udforske. Den kan fint bo sammen med andre katte.

Udseende

Farve

Den kan have alle farver, dog med undtagelse af lilla, chokolade og mønstre.

Krop, ben og hale

German Rex har en mellemstore krop som er robust og muskuløs. I modsætning hertil er denne race ikke massiv eller tung. Brystet er rundt og stærkt. Ryggen er lige fra skuldrene til bagparten. Katten har slanke, mellemlange ben med veludviklede let ovale eller afrundede poter. Halen er medium i længden og tyk i bunden. Den bliver smallere og ender i et punkt. Halen er også dækket af pels.

Hoved, ører og øjne

Den German Rex har et ovalt/diamant formet hoved med et stort mellemrum mellem ørerne. Kinderne er veludviklede. Næsen er kendetegnet ved en lidt runding i toppen. Hagen er massiv og stærk. Denne kat har relativt korte krøllede knurhår. Ørene er mellemstore og brede i bunden. De er let afrundede, med ydersiden fin og tykhåret. Indersiden af ​​ørerne har få hår. German Rex har mellemstore øjne, der er placeret lang fra hinanden. Øjnene er godt åbne og ensfarvede. Farven skal være i harmoni med pelsen.

Pels

German Rex har en fløjlsagtig og silkeagtig pels. Den bløde, korte pels er kendetegnet ved krøller eller bølger. German Rex har krøller over hele kroppen. Den har ingen vagthår.