Menu

Chausie

Chausie er en krydsning mellem en junglekat (Felis Chaus) og en huskat. Dette var begyndelsen på en stor og livlig kat. Chausie er livlige og meget gode til at hoppe og jage. Denne katterace er hannerne betydeligt større end hunnerne. Deres karakteristiske udseende signalere at de altid er klar på eventyr.

Chausie

Egenskaber

Oprindelse: Afrika
Andre racenavne: -
Krop : Lang, slank & atletisk
Vægt : 7 til 10 kg.
Højde : 35 - 45 cm.
Almindelige symptomer: -

Karakteristika

En Chausie er en naturligt livlig kat med et vildt udseende. Denne katterace elsker at jage og er god til at hoppe. På grund af sin livlige karakter elsker denne kat eventyr og interaktivt leg. Denne kat kan ikke lide at være alene og elsker selskab. Denne kat er ikke kun aktiv, men også meget intelligent. Chausie er meget lærenem, såsom at hente ting eller gå i snor.

Udseende

Farve

Chausie har kan have forskellige farver: brun tabby, ensfarvede sort eller sølv.

Krop, ben og hale

Chausie er kendetegnet ved et deres vild udtryk. De har et elegant udseende. Denne katterace har en lang og slank krop og atletisk bygget. Chausie har lange ben og en lang tynd hale.

Hoved, ører og øjne

Chausie har et tyndt hoved med en spids hage. De har høje kindben. Denne katterace har store og spidse ører. Øjnene er mandelformede, hvor den yderste øjenkrog peger en smugle ud ad.

Pels

Chausie har en kort pels, som er let af holde med regelmæssig børstning eller kæmning.