Menu

Julius-K9 Powersele

Vælg dit produkt (19 varianter)
Bestil nu, Onsdag leveret*
182,90 kr.
(182,90 kr. / st)
 • Leveringstid:2-3 arbejdsdage
 • Ordrer har et leveringsgebyr på DKK 36 kr.
 • 30 dage til at skifte mening og gratis returnering
 • Kunderne har givet Medpets en 4.8/5
Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Julius K9 Powersele

  Med Powerselen fra Julius K9 kan du nemt have hunden under kontrol, og presset fordeles over kroppen istedet for på halsen. Selen er fremstillet af forskelligt materiale. Det yderste lag er imprægneret for at forebygge skrammer og stoffer er også vandafvisende. Indersiden af selen har et åndbart inderfoer og fordeler presset jævnt over hele kroppen. Det er også nemt at løfte hunden eller holde den under kontrol med håndtaget øverst på selen. Alle Powerseler, med undtagelse af Baby 1 og Baby 2, har et indbygget håndtag, som nemt kan lægges ned når det ikke bruges. Det er vigtigt, at Julius K9 Powerselen sidden behageligt på hunden. Kan du fastgøre selen ved hjælp af stroppen som går rundt om maven. Du kan herefter justerer med velcroen, så selen får den optimale pasform til din hund.

  Egenskaber


  Størrelser

  For at være sikker på, at du bestiller den rigtige størrelse til din hund, er det vitigt at måle hunden først. I denne artikel [aurl=142]Hvilken størrelse bruger mit kæledyr?[/aurl] giver vi tips til hvordan du bedst kan måle dit kæledyr.


  Farver

  Hundeselen fås i sort, rød, blå, fuchsia og camouflage.

  Tekstlabels

  Teksten på siden kan udskiftes med en sjov tekst for at gøre selen mere personlig. De fås i en stor og lille udgave.

  Hvad hvis Julius K9 Powerselen ikke passer?

  For at kontrollerer om Julius K9 Powerselen passer, kan du tage den ud af pakken og holde den ved siden af hunden. Så kan du få en idé om det er den rigtige størrelse. Af hygiejniske årsager kan Julius K9 Powerselen ikke returneres, hvis den har været i kontakt med dit kæledyr. Hvis vi får tilsendt et produkt som er plettet, er fyldt med hundehår, er beskidt, lugter eller er blevet vasket efter brug, kan vi ikke modtage produktet. Istedet vil det blive doneret til velgørenhed. Da vi ofte får produkter tilsendt som ikke returneres i ny stand, er vi desværre nød til at følge disse regler for returnering.

Andre kunder har også købt

Julius-K9 Powersele anmeldelser

Har du erfaring med Julius-K9 Powersele ? Giv os din mening omkring dette produkt

Skriv din egen anmeldelse