Menu

Hurtta Weekend Warrior Eco Collar

Vælg dit produkt (2 varianter)
Bestil nu, Onsdag leveret*
231,60 kr.
(231,60 kr. / st)
 • Leveringstid:2-3 arbejdsdage
 • Ordrer har et leveringsgebyr på DKK 36 kr.
 • 30 dage til at skifte mening og gratis returnering
 • Kunderne har givet Medpets en 4.8/5
Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Hurtta Weekend Warrior Eco Collar

  Leder du efter et nyt halsbånd til din hund? Du behøver ikke at lede længere! Weekend Warrior Eco Collar er et ergonomisk halsbånd til hunde. Dette sikre, at når hunden trækker, fordeles trykket over det brede halsbånd rundt om halsen. På denne måde mindske risikoen for skader ved træk.

  Weekend Warrior Eco Collar er lavet af 100% genanvendt polyester, og tåler alle vejrforhold. Derudover er det foret med et åndbart materiale, der ikke kradser og sikrer, at din hund får det for varmt. Halsbåndet har en en bred polstring, hvilket gør den mere behagelig for hunden at have på. På indersiden af halsbåndet der er plads til at du skal skrive din oplysninger. Det er især praktisk hvis hunden løber væk og bliver fundet af fremmede. Hurtta Weekend Warrior Eco Collar er meget holdbar, takket være kliklåsen og en yderside beklædt med nylon. Desuden er metaldetaljerne lavet af slidstærkt rustfrit stål. Endelig giver de reflekterende detaljer på halsbåndet en bedre synlighed i mørket.

  Egenskaber

  • Hundehalsbånd lavet af 100% genanvendt polyester
  • Tåle alle vejrforhold
  • Reflekser som gør hunden mere synlin
  • Ergonomisk design og meget behageligt

  Se også hundesnoren Hurtta Weekend Warrior Eco Leash for et komplet sæt til din hund!

  Farve

  • Hedge (grønlig)
  • Rosehip (rødlig)

  Størrelse

  For at være sikker på, at du bestiller den rigtige størrelse til din hund, er det vitigt at måle hunden først. I denne artikel [aurl=142]Hvilken størrelse bruger mit kæledyr?[/aurl] giver vi tips til hvordan du bedst kan måle dit kæledyr..

  StørrelsesguideHurtta Weekend Warrior Eco Collar
  StørrelseHalsomkreds
  25/35 cm25 - 35 cm
  35/45 cm35 - 45 cm
  45/55 cm45 - 55 cm
  55/65 cm55 - 65 cm

  Hvad hvis Hurtta Weekend Warrior Eco Collar ikke passer?

  ]For at kontrollerer om Hurtta Weekend Warrior Eco Collar passer, kan du tage den ud af pakken og holde den op ved siden af hunden. Så kan du få en idé om det er den rigtige størrelse. Af hygiejniske årsager kan Hurtta Weekend Warrior Eco Collar ikke returneres, hvis den har været i kontakt med dit kæledyr. Hvis vi får tilsendt et produkt som er plettet, er fyldt med hundehår, er beskidt, lugter eller er blevet vasket efter brug, kan vi ikke modtage produktet. Istedet vil det blive doneret til velgørenhed. Da vi ofte får produkter tilsendt som ikke returneres i ny stand, er vi desværre nød til at følge disse regler for returnering.

Andre kunder har også købt

Hurtta Weekend Warrior Eco Collar anmeldelser

Har du erfaring med Hurtta Weekend Warrior Eco Collar ? Giv os din mening omkring dette produkt

Skriv din egen anmeldelse