Menu

Hunter Norsk Hundesele

Dette produkt er ikke længere tilgængeligt.

Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Hunter Norsk Hundesele

  Hunter Norsk Hundesele er ikke alene funktionel, men også meget moderne. Denne hundesele er velegnet til alle, der ønsker at gå med hunden sikkert og komfortabelt. Denne sele er lavet af slidstærke nylon, der er foret med en blød fleece i bryst, nakke og skuldre. Denne foring gør selen meget behagelig for hunden at have på. Ved hjælp af den justerbare maverem, kan hundeselen altid justeres, så den passer perfekt til din hunds krop. Selen hjælper også med at beskytte din hunds følsomme hals ved uventet træk i hundesnoren. Denne sele er også velegnet til løb eller cykling med hunden. For at øge sikkerheden, har Hunter Norsk Hundeselen reflekterende striber. Dette gør hunden mere synlig i mørket. Derudover er selen meget nem at rengøre.

  Egenskaber

  • Behagelig sele med blød fleece foring
  • God pasform, da den kan indstilles
  • Giver ekstra støtte til hunden ved uventede træk i snoren
  • Reflekser gør hunden mere synlig i mørket
  • [li]Nem at vaske

  Farve

  Blå

  Størrelse

  For at være sikker på, at du bestiller den rigtige størrelse, er det vigtigt at måle din hund korrekt. I denne artikel [aurl=142]Hvordan ved jeg hvilken størrelse mit kæledyr bruger?[/aurl] giver vi tips til hvordan du bedst kan måle din hund.

  StørrelsesguideHunter Norsk Hundesele
  StørrelseBrystomkreds
  S42 - 53 cm
  M52 - 62 cm
  L62 - 74 cm
  XL72 - 90 cm
  XXL82 - 105 cm

  Hvad hvis Hunter Norsk Hundesele ikke passer?

  For at se om hundeselen passer, kan du tage den ud af pakken og holde den op ved siden af hunden. Så kan du se om det er den rigtige størrelse. Af hygiejniske årsager kan Hunter Norsk Hundesele ikke returneres, hvis den har været i kontakt med dit kæledyr. Hvis vi får tilsendt et produkt som er plettet, er fyldt med hundehår, er beskidt, lugter eller er blevet vasket efter brug, kan vi ikke modtage produktet. Istedet vil det blive doneret til velgørenhed. Da vi ofte får produkter tilsendt som ikke returneres i ny stand, er vi desværre nød til at følge disse regler for returnering.

Andre kunder har også købt