Menu

Hunter Neopren Vario Quick Sele

Dette produkt er ikke længere tilgængeligt.

Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Hunter Neopren Vario Quick Sele

  Denne Hunter Neopren Vario Quick Sele er nem at bruge og er ideel til sportsaktiviteter. Lad bare din hund træde ind i selen, spænd låsene og så er du i gang! Med de justerbare stropper kan du tilpasse længden af selen til din hunds krop. Neoprenpolstringen garanterer optimal komfort og en tætsiddende pasform, så din hund ikke bemærker, at den har sele på. Nylonstoffet er vejrbestandigt og nemt at rengøre.

  Funktioner

  • Karamelfarvet sele, der er ideel til sportsaktiviteter
  • Let at bruge og justerbare stropper
  • Neopren polstring for optimal komfort
  • Fremstillet i nylon, hvilket gør selen vejrbestandig og nem at rengøre

  Farve

  Karamel brun

  Størrelse

  For at sikre dig, at du bestiller den rigtige størrelse til din hund, er det vigtigt at måle din hund først. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du gør dette, kan du læse artiklen: [aurl=142]"Hvordan bestemmer du den rigtige størrelse til dit kæledyr?"[/aurl]

  Mål Hunter Neopren Vario Quick Sele
  StørrelseJusteringsmuligheder
  XS38 - 45cm
  S45 - 55cm
  M55 - 70cm
  L67 - 80cm
  XL79 - 100cm

  Hvad nu hvis Hunter Neopren Vario Quick Sele ikke passer?

  Selen kan tages ud af emballagen og holdes op ved siden af din hund for at tjekke om den passer. Af hygiejniske årsager kan selen ikke returneres, hvis den er kommet i kontakt med hunden. Hvis det returnerede produkt er plettet, slidt, lugter, indeholder dyrehår eller er blevet vasket efter brug, så returneres eller refunderes produktet ikke. Produktet vil i stedet blive doneret til et lokalt dyreinternat. Da vi til tider får produkter returneret, der tilbagesendes i en mindre end ny stand, er vi desværre nødt til at følge disse regler for returneringer af dette produkt.

Andre kunder har også købt