Menu

Hunter Hundehalsbånd Cody

Vælg dit produkt (4 varianter)
Bestil nu, Onsdag leveret
608,20 kr.
(608,20 kr. / st)
 • Leveringstid:2-3 arbejdsdage
 • Ordrer har et leveringsgebyr på DKK 36 kr.
 • 30 dage til at skifte mening og gratis returnering
 • Kunderne har givet Medpets en 4.8/5
Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Hunter Halsbånd Cody


  Med Halsbåndet Cody fra Hunter vil din hund se stilfuld hver eneste dag! Det tofarvede halsbånd er lavet af eksklusivt bison læder, som giver halsbåndet et unikt udseende. Hvert eneste halsbånd er unikt, så du vil ikke møde en anden hund med præcis det samme halsbånd. Halsbåndet er udsmykket med et metalemblem og et vedhæng af bison læder, som du kan tage af, hvis du ikke synes om det. Det bløde, smidige læder føles meget behageligt omkring din hunds hals og er derfor perfekt til hverdagsbrug. Halsbåndet går perfekt sammen med det matchende Hunter Justerbar e Riem Cody. Du kan se alle hele udvalget af hundesnore og hundehalsbånd.


  Egenskaber
  Størrelse


  For at være sikker på, at du bestiller den rigtige størrelse, er det vigtigt at måle din hund korrekt. I denne artikel [aurl=142]Hvordan ved jeg hvilken størrelse mit kæledyr bruger?[/aurl] giver vi tips til hvordan du bedst kan måle din hund.
  Hvad hvis Hunter Halsbåndet Cody ikke passer?


  For at se om halsbåndet passer, kan du tage den ud af pakken og holde den op ved siden af hunden. Så kan du se om det er den rigtige størrelse. Af hygiejniske årsager kan Hunter Halsbåndet Cody ikke returneres, hvis den har været i kontakt med dit kæledyr. Hvis vi får tilsendt et produkt som er plettet, er fyldt med hundehår, er beskidt, lugter eller er blevet vasket efter brug, kan vi ikke modtage produktet. Istedet vil det blive doneret til velgørenhed. Da vi ofte får produkter tilsendt som ikke returneres i ny stand, er vi desværre nød til at følge disse regler for returnering.


Andre kunder har også købt

Hunter Hundehalsbånd Cody anmeldelser

Har du erfaring med Hunter Hundehalsbånd Cody ? Giv os din mening omkring dette produkt

Skriv din egen anmeldelse