Menu

Horslyx

Vælg dit produkt (4 varianter)
Bestil nu, Torsdag leveret
283,60 kr.
(56,72 kr. / kg)
 • Leveringstid:2-3 arbejdsdage
 • Ordrer har et leveringsgebyr på DKK 36 kr.
 • 30 dage til at skifte mening og gratis returnering
 • Kunderne har givet Medpets en 4.8/5
Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Horslyx Lick

  Horslyx Lick er et godt valg, hvis du vil give din hest en belønning eller godbid, der ikke indeholder sukker. Slikkestenen kommer i en spand, som du kan placere i fodertruget. Hvis du foretrækker ikke at gøre det, er en særlig tilgængelig, som kan monteres på væggen. Holderen er lavet af plast og metal.

  Original

  Horslyx Original er en sund slikkesten, der er rig på vitaminer og mineraler. Denne slikkesten indeholder zink, biotin og andre mineraler, der fremmer sunde hove og en blank pels. Denne slikkesten er 100% naturlig.

  Garlic

  Horslyx Garlic er en velsmagende vitamin- og mineralslikkesten, der indeholder hvidløgsolie, som, i kombination med specifikke vitaminer og mineraler, fremmer optimal modstandskraft, god blodcirkulation og sund hud. Denne slikkesten er 100% naturlig.

  Respiratory

  Horslyx Respiratory er en velsmagende vitamin- og mineralslikkesten, der indeholder zink, biotin og andre mineraler til at understøtte pelsens tilstand og sund hovvækst. Dette produkt er 100% naturligt. En høj dosis af anis, mynte og eukalyptus er blevet tilføjet til slikkestenen for yderligere respiratorisk støtte.

  Mobility

  Horslyx Mobility er en sund slikkesten, der er rig på vitaminer og mineraler. Denne slikkesten indeholder zink, biotin og andre mineraler, der fremmer en blank pels og sunde hove. For at understøtte leddene og sikre smidige bevægelser, Horslyx Mobility indeholder højere niveauer af organisk svovl, glukosamin, magnesium, omega-3 og -6.

  Anvendelse

  Sammensætningen af slikkestenen er sådan, at der ikke kan opstå negative konsekvenser, hvis din hest indtager en større mængde end den anbefalede daglige dosering på 250 gram. Varianterne 5 kg og 15 kg leveres i en spand, der nemt kan placeres i et fodertrug eller på den specialdesignede Horslyx Holder. De er velegnede til brug både i staldene og i foldene.

  Dosering

  Heste størrelseMængde5kg slikkesten 15kg slikkesten
  Pony 300kg 200 gram pr. dag 25 dage 75 dage
  500kg hest 250 gram pr. dag 20 dage 60 dage
  700 kg hest 300 gram pr. dag 17 dage 50 dage

  Emballage

  • Mindre ration:
  • 5 kg spand
  • 15 kg spand

  Sammensætning

  Dehydreret melasse, mono-calcium fosfat, ren vegetarisk olie, natriumchlorid, calciumcarbonat, magnesiumoxid.

Andre kunder har også købt

Horslyx anmeldelser

Har du erfaring med Horslyx ? Giv os din mening omkring dette produkt

Skriv din egen anmeldelse