Menu
Få en unik fodbold slikkemåtte til EM! Læs mere

Hokamix Skin & Shine

Vælg dit produkt (2 varianter)
Bestil nu, 24-06-2024 leveret
234,95 kr.
(939,80 kr. / l)
 • Leveringstid:2-3 arbejdsdage
 • Ordrer har et leveringsgebyr på DKK 36 kr.
 • 30 dage til at skifte mening og gratis returnering
 • Kunderne har givet Medpets en 4.8/5
Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Bemærk: Hokamix Skin & Shine har fået et nyt udseende. Aluminiumspumpeflasken blokerer ilt og sollys for at opbevare og bibeholde funktionen af ??omega-fedtsyrer så optimalt som muligt.

  Hokamix Skin & Shine

  Hokamix Skin & Shine er rig på Omega-3, 6 og 9 fedtsyrer fra koldpressede nødder. Det bidrager til en forbedret hud- og pels tilstand.

  De fleste produkter som indeholder Omega-3 og 6, er baseret på fiskeolie alene. Dette øger risikoen for dirré og har kortere holdbarhed. Hokamix Skin & Shine er rig på Omega-3, 6 og 9 fedtsyrer fra koldpressede nødder. Indeholdet af vitaminier er højt, for at opnå en bedre og hurtigere effekt. Aluminiumspumpeflasken blokerer for (sol)lys og ilt for at opbevare fedtsyrerne optimalt. Desuden er produktet let at dosere. Det kan også fint kombineres med Hokamix Forte for at opnå hurtigere resultater.

  Egenskaber

  Omega fedtsyrer er essentielle. Omega fedtsyrer skal indtages igennem kosten, da hunde ikke selv kan producere dem. Hunde får ofte ikke nok af dette via den (komplette) foder. Effekten går tabt på grund af opvarmning under produktionen og at pose eller beholderen ikke holdes lukket. Forholdet er heller ikke altid optimalt (for meget Omega-6 sammenlignet med Omega-3). Mangler på lang sigt kan vise sig ved skaldede pletter og en fedtet pels. Dette kan forbedres med Hokamix Skin & Shine, men det kan også forebygges med produktet.

  Hokamix Skin & Shine fås i en 250 ml pumpeflaske eller i en 1 liters påfyldningsflaske.

  Dosering

  • Små hunde: 2 ml. dagligt.
  • Mellemstore hunde: 5 ml. dagligt.
  • Store hunde: 7 ml. dagligt.

Andre kunder har også købt

Hokamix Skin & Shine anmeldelser

Har du erfaring med Hokamix Skin & Shine ? Giv os din mening omkring dette produkt

Skriv din egen anmeldelse