Menu
Få en unik fodbold slikkemåtte til EM! Læs mere

Hokamix Classic Tabletter

Vælg dit produkt (2 varianter)
Bestil nu, 25-06-2024 leveret
350,40 kr.
(0,88 kr. / st)
 • Leveringstid:2-3 arbejdsdage
 • Ordrer har et leveringsgebyr på DKK 36 kr.
 • 30 dage til at skifte mening og gratis returnering
 • Kunderne har givet Medpets en 4.8/5
Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Hokamix Hud, Pels, Vitalitet har ændret navn til Hokamix Classic. Derudover har indpakningen også fået et nyt udseende. Sammensætningen er uændret.

  Hokamix Classic

  Hokamix Urteblanding er et supplerende hundefoder. Forbedrer pelsens tilstand og er en kilde af vitaminer, mineraler og sporstoffer.

  Understøtter stofskiftet

  Urterne i Hokamix bidrager til rensning af kroppen og et optimalt stofskifte. Samtidigt indeholder den også vitaminer, mineraler og sporstoffer. Maven og tarmene har evnen til bedre at optage de nødvendige næringsstoffer til kroppen gennem fordøjelsesprocessen og for at kompensere for eventuelle mangler på vitaminer, mineraler eller sporstoff.

  Dosering

  Du kan give 1 gram Hokamix pulver pr. kg. legemsvægt. 1 måleske indeholder ca. 5 gram. Hokamix pulver kan gives til hvalpe fra 3 uger. Hokamix pulver kan gives fra 3 uger. [b]Bemærk:[/b] Maksimalt 15 gram pr. dyr pr. dag.

  Dosering  
  Legemsvægt (kg) Antal per dag
  Hvalpe fra 3 uger 0.5 tablet
  Opt til 5 kg 2 tabletter
  Opt til 10 kg 4 tabletter
  Opt til 15 kg 6 tabletter
  Fra 15 kg 7 tabletter
  Fra 40 kg 8 tabletter

  Hvis det ønskes, kan du fordoble dosis for vedvarende problemer. Opbyg denne dosis over 5 dage, og bibehold den over 6 uger.

  Ingredienser

  Hokamix er et naturprodukt bestående af en blanding af 30 forskellige urter. Disse urter indeholder naturlige vitaminer, mineraler og sporstoffer, der supplerer i tilfælde af eventuelle mangler. De indeholder også biologisk aktive ingredienser, der hver iær understøtte specifikke funktioner i kroppen. Tegn på et kroppen er ude af balance kan vise sig som skæl og tør hud. På grund af den komplekse sammensætning af lægeplanterne og det store antal aktive stoffer, har de en meget generel positiv virkning på hele kroppen. De påvirker flere organsystemer såsom mave-tarmkanalen eller hjerte- og blodkar.

Andre kunder har også købt

Hokamix Classic Tabletter anmeldelser

Har du erfaring med Hokamix Classic Tabletter ? Giv os din mening omkring dette produkt

Skriv din egen anmeldelse