Menu

Hibiscrub

Dette produkt er ikke længere tilgængeligt.

Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Hibiscrub

  Med Hibiscrub, kan du desinficere hænder og hud. Den klare røde væske indeholder chlorhexidin, et stof, der bremser væksten af bakterier og svampe. De skummende stoffer i Hibiscrub gør det lettere at anvende. Bemærk venligst:Brug ikke Hibiscrub på åbne sår. Hvis dette sker, skal du kontakte din dyrlæge.

  Ikke egnet til

  Overfølsomhed over for chlorhexidin eller en af de andre komponenter.

  Bemærk venligst: Undgå kontakt med øjne, mund og næse. Dette kan forårsage irritation.

  Anvendelse

  Fugt hænderne og underarmene med vand som desinfektionsmiddel: Fugt hænderne og underarmene med vand. Gnid derefter med 5 ml ufortyndet Hibiscrub i et minut. Derefter, kan du børste neglene og skylle hænder og underarme. Gentag derefter denne proces, men gnid 5 ml ufortyndet skrub på armene og underarmene i 2 minutter.

  Som desinfektionsmiddel til huden: Efter barbering af huden, gnid det ind med Hibiscrub i 2 minutter. Brug nok vand, når du gør dette, så skum dannes. Fjern derefter skummet og tør med en steril gaze.

  Indhold

  250 eller 500 ml

  Sammensætning

  Chlorhexidin digluconat 40 mg/ml, poloxamer, Lauryldimethylaminoxid, Cochineal Rød (E124), Isopropanol, glycerin, PEG-7 glyceryl kakaote, syntetisk citronsyre aroma, D-gluconolactone, natriumhydroxid og renset vand.

Andre kunder har også købt