Menu

Frontline

Mere information

1 - 6 af 6 produkt

Frontline Plus Spot-on

Frontline Plus er et kombinationsprodukt med de aktive stoffer Fipronil og (S)-metopren. Dette produkt er ikke kun en egnet loppekur, men bekæmper også flåter. Derudover er produktet takket være (S) methopren også effektivt mod loppernes æg og larver. På denne måde har nye lopper ingen chance, og forureningen af ​​din hunds eller kats miljø reduceres. Frontline Plus er en komplet loppekur til din hund eller kat. Med én pipette kan du beskytte din hund eller kat mod lopper og flåter i op til 4 uger. Separate pipetter er tilgængelige til din hvalp eller killing.

Frontline Spot-on

Frontline Spot-on er let at påføre ved at bruge en plet på pipetten. Fipronil er den aktive ingrediens i dette produkt. Løsningen giver din hund eller kat fremragende beskyttelse mod voksne lopper, flåter og bidende lus. For hunde og katte dræbes lopper inden for 24 timer og flåter inden for 48 timer. Frontline Spot On giver beskyttelse mod lopper og flåter i 4 uger. Dette produkt adskiller sig fra Spot On Plus, da den ‘normale’ plet på ikke dræber nogen loppe æg.

Frontline Spray

Frontline Spray er velegnet til både hunde og katte, og stort set alle lopper på dit kæledyr elimineres inden for 24 timer. Det dræber ikke kun lopper, men også flåter. Sprayen er effektiv mod flåter i op til 4 uger og 5 uger op til 3 måneder mod lopper. Denne spray kan bruges til:

  • Katte og hunde
  • Hvalpe og killinger fra 2 dage gamle
  • Drægtige og diegivende dyr

Frontline Pet Care

I Frontline Pet Care serien er alt baseret på plejeprodukter til din hund eller kat. Her finder du produkter som shampoo, øjenrens, ørerens og hudbeskyttelsessalver og spray. Produkterne er velegnede til både hunde og katte, og opfylder dit kæledyrs behov. Frontline har udviklet forskellige shampooer til hunde med mørk pels, hvid pels eller følsom hud. Har du svært ved at rede din hunds hår? Frontline har også udviklet en speciel shampoo til netop dette, hvilket er Frontline Pet Care Shampoo Anti-Tangle & Firming. Frontline har også en beskyttende og støttende balsam til din hunds poter og potepuder. Denne balsam giver et beskyttende lag, som beskytter poterne mod sne, sand og andre elementer. Solsikkeolien i dette produkt bidrager til hudens evne til at restituere sig.