Menu

Farm Food Fresh - Oksekød

Dette produkt er ikke længere tilgængeligt.

Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Levering

  Dette produkt er pakket i en papkasse, der indeholder fire lag isolering. Vi afsender produktet med tøris, som skaber en slags "mini-fryser", der sikrer en temperatur på -40 °C. Dette holder produktet frossen indtil det når frem til dig. Er du ikke hjemme til at modtage din pakke, så kan du afhente det på et udleveringssted tæt på dig. Med Track & Trace kan du hele tiden se hvor din pakke befinder sig, samt hvor du afhente pakken. Hvis din pakke bliver afleveret til et udleveringssted, er det vigtigt at du afhente pakken den næste dag så du ungår at maden er optøet. Du kan vælge at få pakken leveret til dit arbejde, men bemærk pakken kan også blive leveret lørdagen.

  Farm Food Fresh Oksekød

  Sarver et lækkert måltid til din hund fra Farm Food Fresh Oksekød! Dette komplette måltid er baseret på 63% rent oksekød. Derudover er det frosne mål suppleret med vegetabilske olier, fårefedt, mineraler, organiske vitaminer og sporstoffer. Det er 100% glutenfri. Der er lideledes ingen knogler i dette foder, så et optimalt calcium- og forfosforhold kan garanteres. Farm Food Fresh Oksekød falder i de fleste hundes smag og høj en fordøjelighed.

  Dette foder fra Farm Food Fresh indeholder 100% naturlige ingredienser. Dette kød kommer fra dyr, der er godkendt til menneskelig konsum. De frosne måltider indeholder rent oksekød og er beriget med alle de nødvendige vitaminer og sporstoffer, som din hund har brug for. Naturligvis er foderet fri for kunstige tilsætningsstoffer, såsom kemiske antioxidanter, konserveringsmidler, bindemidler og farve-, duft- og smagsstoffer.

  Egenskaber

  • Saftigt og komplet fersk måltid med 63% rent oksekød
  • Indeholder vegetabilske olier, fårefedt, mineraler, vitaminer og sporstoffer
  • Uden knogle for et kontrolleret fosfor- og calciumforhold
  • Falder i de fleste hundes smag, er letfordøjelig og fri for gluten

  Velegenet til

  Hunde i alle aldre

  Smag

  Oksekød

  Anvendelse

  Det ferske kød skal opbevares i fryseren. Lad kødet tø op et køligt sted inden servering. Efter optøning har kødet en begrænset holdbarhed, og kan opbevares i køleskabet. Du finder mere information på emballagen om holdbarheden efter optøning. Efter optøning kan det ikke nedfryses igen.

  Indhold

  • 1 x 16 x 400 g foliebakke (du modtager 8 pakker, med 2 pakker af 400 g)
  • 2 x 16 x 400 g foliebakke
  • 1 x 6 x 1250 g pølser
  • 2 x 6 x 1250 g pølser
  • 1 x 72 x 110 g mini pølser (du modtager 8 pakker, med hver 9 pakker med mini pølser af 110 g)
  • 2 x 72 x 110 g mini pølser

  Sammensætning

  Oksekød (63%), oksekallun, oksehjerte (7%), okselever, fårefedt, ris, solsikkeolie (koldpresset), linolie (koldpresset), vitaminer, mineraler, sporstoffer.

  Analytiske bestanddele

  Råprotein 16%, råfedt 17,4%, træstof 0,6%, råaske 3%, fugtindhold 60%, calcium (Ca) 0,6%, fosfor (P) 0,48%, kalium (K) 0,4%, natrium (Na) 0,1%, magnesium (Mg) 470 mg/kg.

Andre kunder har også købt