Menu

Farm Food

Mere information

1 - 10 af 10 produkt

Farm Food HE

Farm Food Hundefoder er en premium-serie af diætfoder til hunde i enhver størrelse og alder. Farm Food HE er presset tørfoder, hvilket betyder, at det produceres ved lavere temperaturer end normalt. Takket være denne specielle produktionsmetode bliver ingrediensernes kvalitet ikke beskadiget, ændret eller reduceret på nogen måde. Presset hundefoder indeholder ingen kemiske tilsætningsstoffer såsom kunstige antioxidanter, konserveringsmidler, bindemidler, farve- eller smagsstoffer. Kombinationen af ingredienser i høj kvalitet, høje produktionsstandarder og laver produktionstemperaturer der anvendes, sikrer avanceret hundefoder og ingen problemer med din hunds stofskifte. Hvis du undrer dig over, hvilke varianter af Farm Food der er tilgængelige, så fortsæt med at læse nedenfor.

Farm Food HE Classic

Farm Food HE Classic: komprimeret hundefoder uden tilsætningsstoffer såsom bindemidler, farve- eller smagsstoffer. Dette er standardversionen af ​​presset mad til din pelsede ven. Den er velegnet til alle hunde uanset alder, race eller størrelse og er lavet af rene økologiske ingredienser. Indeholder ikke kylling eller andet fjerkræ, men kan bestemt blandes med frisk kød!

Farm Food He Skotsk Lakseolie

Farm Food HE Skotsk Lakseolie : som med Farm Food Classic er dette naturlige ingrediensbaserede hundefoder fri for konserveringsmidler. Forskellen mellem standardudgaven er erstatningen af ​​hørfrøolie (også kendt hørfrø) med skotsk lakseolie. For nogle hunde har denne tilføjelse en positiv indvirkning på pelsplejen og kan hjælpe med at forbedre kognitiv funktion eller sænke blodtrykket.

Farm Food HE Glutenfri

Farm Food HE Glutenfri: presset ved lav temperatur er dette foder perfekt egnet til hunde med glutenallergi eller med følsomme eller svage tarme. Den hvede, der er til stede i de andre sorter, erstattes af ris og sorghum. Sidstnævnte er et frø, der kan sammenlignes med ris og indeholder ingen gluten. Denne version kommer også med ekstra skotsk lakseolie.

Farm Food HE Fårekød

Farm Food HE Fårekød : presset hundefoder som indeholder fårekød som en ekstra ingrediens. God kilde til præbiotika og kan nemt blandes med frisk kød. Sorten HE Fårekød indeholder ingen bindemidler og er afledt af rene, økologiske ingredienser.

Farm Food Frisk Menu

Udover tørfoder tilbyder Farm Food også vådfoder til hunde. Denne vådfoder indeholder et velsmagende og glutenfrit måltid med blødt dampet kød. Dette vådfoder kan gives som et alternativ eller supplement til frosset kød. Fresh Menu indeholder ikke fjerkræ eller malede knogler. Derudover er denne fødevare en vigtig kilde til præbiotika, som bidrager til en sund tarmflora. Farm Food Fresh Menu fås i forskellige smagsvarianter, såsom oksekød eller indmad og hjerte.

Farm Food Dental Chews

Dental chews fra Farm Food er specielt designet til at hjælpe med at fremme din hunds tandsundhed. Det er bevist, at hunde er bedre i stand til at holde deres tænder og tandkød rent, når de tygger på noget. Dette har ikke kun en rensende effekt, men kan endda hjælpe med at forhindre tandplak eller andre komplikationer. Disse naturlige, velsmagende hundetyggestykker indeholder ingen yderligere farve- eller smagsstoffer og fås i mange forskellige varianter, hvilket sikrer, at hver hund kan finde deres yndlings tandtyggetøj! Sortimentet omfatter Dental Rawhide Dental, Deerhide, Trainers og Lamme ører.

Farm Food Mælkefoder

Leder du efter ordentlig mælkenæring til din unge hund eller kat? Farm Food No.1 er et komplet mælkefoder, der er perfekt til unge hunde, katte og andre pattedyr. Dette mælkefoder er lavet af gedemælk og kan bruges til at supplere eller erstatte modermælk. Trænger dit dyr til at styrke sig? Så overvej dette gedemælksbaserede produkt fra Farm Food.