Menu

Earth Rated Poop Bags

Dette produkt er ikke længere tilgængeligt.

Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Earth Rated

  Hundeposerne fra Earth Rated er lavet af genanvendte materialer, hvilken gør dem meget bæredygtige. Poserne er 100% lækagesikre og kan smides ud sammen med biologisk nedbrydelige affald. Earth Rated har forskellige produkter at vælge imellem; dispenser, hundeposer med duft af lavendel, uparfumerede hundeposer og 100% plastfrie hundeposer.

  Egenskaber

  • Lavet af genbrugsmaterialer
  • Bæredygtig
  • 100% lækagesikker
  • Kan bruges sammen med Earth Rated PoopBags Dispenseren
  • Hundeposerne fås i flere forskellige varianter

  Earth Rated PoopBags Dispenser: En praktisk holder til Earth Rated hundeposerne. Den dispenseren har en krog på som giver dig mulighed for at hænge de brugte poser, mens skruelukningen holder poserne på plads. Dispenseren leveres sammen med 1 rulle med 15 hundeposer med lavendelduft. Dispenseren kan kun bruges med Earth Rated PoopBags med størrelsen 22,8 x 33 cm.

  Earth Rated Poopbags Uparfumerede: brug disse ekstra lange og stærke hundeposer til at samle op efter din hund, uden at din hænder bliver beskidte. Disse hundeposer er fremstillet af genanvendte materialer og er 100% lækagesikker. Disse hundeposer passer til Earth Rated PoopBags Dispenseren.

  Earth Rated PoopBags 100% plastfri: disse plastikfrie hundeposer fra Earth Rated er fremstillet af af naturligt stivelse. Disse hundeposer er ikke uparfumerede. De 100% plastfrie hundeposer passer også i dispenseren!

  Earth Rated Poopbags Grøn Parfumerede: disse hundeposer har en duft af lavendel. I en pakke er der 21 roller med hver 15 hundeposer, så du har 315 hundeposer klar til brug! Meget praktisk til husstande med flere hunde. Poserne er 100% lækagesikker og er fremstillet af genanvendt materiale. Disse poser passer også i Earth Rated PoopBags Dispenseren.

  Earth Rated PoopBags Parfumerede - 300 styk: disse hundeposer er ekstra store og stærke, så de dine hænder ikke bliver beskidte når du samler op efter hunden. Bemærk, disse hundeposer passer ikke i dispenseren! Poserne kommer i en kasse, og er nemt at tage en pose ud af den. De kommer ikke på en rulle som de andre varianter!

  Hundeposernes størrelse

  22,8 x 30 cm (en pose)

Andre kunder har også købt