Menu

DWAM Halsbånd - Boho Juan

Vælg dit produkt (1 varianter)
Bestil nu, Onsdag leveret*
391,20 kr.

 • Leveringstid:2-3 arbejdsdage
 • Ordrer har et leveringsgebyr på DKK 36 kr.
 • 30 dage til at skifte mening og gratis returnering
 • Kunderne har givet Medpets en 4.8/5
Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  DWAM Halsbånd Boho Juan

  Din hund vil helt sikkert vække opsigt med Halsbåndet Boho Juan fra Dog with a Mission. Dette flotte halsbånd er lavet af holdbart læder. Halsbåndet har fine detaljer af messing, som giver det et unikt udtryk. Derudover er halsbåndet foret med blødt læder som gør det behageligt at have på. Boho Juan kan vedligeholdes meget nemt med læderpleje og derved forlænge dets levetid. Som resultat af dette, kan hunden have dette halsbånd i mange år frem. Dette halsbånd kan kombineres med DWAM Hundesnor Turkis.

  Egenskaber

  • Lækkert læderhalsbånd i flotte farver
  • Smukke detaljer i messing
  • Foret med blødt læder for en behagelige pasform

  Farve

  Blå med turkis

  Størrelse

  For at være sikker på, at du bestiller den rigtige størrelse, er det vigtigt at måle din hund korrekt. I denne artikel [aurl=142]Hvordan ved jeg hvilken størrelse mit kæledyr bruger?[/aurl] giver vi tips til hvordan du bedst kan måle din hund.

  StørrelsesguideDWAM Halsbånd Boho Juan
  StørrelseLængdeBredde
  XXS21 - 27 cm2 cm
  XS25 - 31 cm2 cm
  S29 - 35 cm2 cm
  M33 - 43 cm2,5 cm
  M33 - 43 cm4 cm
  L41 - 51 cm4 cm
  XL49 - 59 cm4 cm

  Vedligeholdelse

  Læderet på ydersiden kan tåle læderfedt, og stoffet på ydersiden kan gøres rent med brunt sæbe. Hvis din hund elsker at svømme i havet, anbefaldes det at tage halsbåndet af inden, da læder og saltvand ikke er en god kombination.

  Hvad hvis Dog with a Mission Halsbåndet Boho Juan ikke passer?

  For at se om halsbåndet passer, kan du tage den ud af pakken og holde den op ved siden af hunden. Så kan du se om det er den rigtige størrelse. Af hygiejniske årsager kan DWAM Halsbånd Boho Juan ikke returneres, hvis den har været i kontakt med dit kæledyr. Hvis vi får tilsendt et produkt som er plettet, er fyldt med hundehår, er beskidt, lugter eller er blevet vasket efter brug, kan vi ikke modtage produktet. Istedet vil det blive doneret til velgørenhed. Da vi ofte får produkter tilsendt som ikke returneres i ny stand, er vi desværre nød til at følge disse regler for returnering.

Andre kunder har også købt

DWAM Halsbånd - Boho Juan anmeldelser

Har du erfaring med DWAM Halsbånd - Boho Juan ? Giv os din mening omkring dette produkt

Skriv din egen anmeldelse