Menu

Drinkwell Ceramic Avalon Drikkefontæne

Vælg dit produkt (2 varianter)
Bestil nu, Onsdag leveret
746,15 kr.
(746,15 kr. / st)
 • Leveringstid:2-3 arbejdsdage
 • Ordrer har et leveringsgebyr på DKK 36 kr.
 • 30 dage til at skifte mening og gratis returnering
 • Kunderne har givet Medpets en 4.8/5
Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  PetSafe Drinkwell Ceramic Avalon Drikkefontæne

  Den keramiske Drinkwell Avalon Drikkefontæne fra PetSafe er velegenet til såvel hunde som katte. Vandet cirkulerer kontinuerligt og filtrerer dit kæledyrs drikkevand. Dette gør vandet meget rent end i en almindelig vandskål. Avalon drikkefontænen kan indeholde 2 liter vand og det keramiske design gør den meget nem at rengøre. Den keramiske drikkefontæne har en hvid farve og en stilfuld rund form.

  Bemærk: Drikkefontænen an (dog ikke pumpen!) tåle at gå i opvaskemaskinen. Fontænen bruger en lav spænding på 12 volt.

  Rindende vand

  Rindende vand bidrager til et bedre helbred for dit kæledyr. Det rindende vand sikrer, at katten bedre kan se vandet, hvilket ikke altid er tilfældet med stilstående vand. Det konstante rindende vand sikre at vandet iltes. Det rene, rindende og iltrige drikkevand hjælper med at forhindre helbredsproblemer og tilskynder dit kæledyr til at drikke mere vand, hvilket også bidrager til et godt helbred.

  Filter

  Duofilteret i fontænen sikrer, at dårlig lugt og smag fjernes fra vandet, så vandet holdes frisk og rent. Hår og andre partikler stoppes også, så de ikke ender i drikkevandet. Det anbefales, at udskifte filteret hver anden til fjerde uge. På den måde forlænger du fontænens levetid. Drinkwell Ceramic Avalon Drikkefontæne leveres sammen med ét filter. Ekstra filtre kan tilkøbes. En pakke indeholde 4 filtre.

  Ekstra: For yderligere information, se brugsanvisningen til Drinkwell Ceramic Avalon Drikkefontænen (du finder den herunder).

  Se også rengøringssættet til PetSafe Drinkwell Ceramic Avalon Drikkefontæne.

Andre kunder har også købt

Drinkwell Ceramic Avalon Drikkefontæne anmeldelser

Har du erfaring med Drinkwell Ceramic Avalon Drikkefontæne ? Giv os din mening omkring dette produkt

Skriv din egen anmeldelse