Menu

Dermoscent Bio Balm

Vælg dit produkt (1 varianter)
Bestil nu, Onsdag leveret*
124,95 kr.
(2.499,00 kr. / l)
 • Leveringstid:2-3 arbejdsdage
 • Ordrer har et leveringsgebyr på DKK 36 kr.
 • 30 dage til at skifte mening og gratis returnering
 • Kunderne har givet Medpets en 4.8/5
Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Dermoscent BIOBALM ®

  Den fugtgivende balsam bidrager til en smidig hud og har en beroligende virkning på den tørre, sprukne og ru hud. Denne vegetabilske balsam er fri for vaseline og indeholder ingen konserveringsmidler eller parfume. Den har en naturlig sammensætning af sojaolie og den æteriske olie fra Cajeputi, og derfor er Dermoscent BIOBALM ® velegnet til alle hudtyper, selv til følsom hud.

  Hudsygdomme

  Denne balsam kan også bruges hunde der lider af hyperkeratose på snuden. Normalt skal hundens snude være fugtig, men ved denne lidelse bliver snuden tør, ru og tyk og får en brun farve. Denne lidelse kan også ramme trædepuderne (palmoplantaire hyperkeratose). Disse hudlidelser forsvinder ikke, men hunden kan understøttes med en beroligende salve, såsom Dermoscent BIOBALM ®.

  Anvendelse

  Påfør på tør, sprukken og ru hud 2-3 gange om dagen. Sørg for at huden er tør og ren inden påføring. Hvis områderne kræver hyppigere indsmøring, kna dette gøres uden problemer. Det anbefales, at anvende BIOBALM ® dagligt i perioderne hvor huden er ru, sprukken, tør eller er følsom.

Andre kunder har også købt

Dermoscent Bio Balm anmeldelser

Har du erfaring med Dermoscent Bio Balm ? Giv os din mening omkring dette produkt

Skriv din egen anmeldelse