Menu
Få en unik fodbold slikkemåtte til EM! Læs mere

CoolPets Cool Dog Bandana

Dette produkt er ikke længere tilgængeligt.

Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  CoolPets Cool Dog Bandana

  Cool Dog Bandana fra Coolpets er en god og nem løsning for firbenede venner til at køle ned. Hunde kun kan miste varmen ved at halse, og derfor er det vigtig at tilbyde dem en måde hvor de kan komme af med varmen. Dette for eksempel for at forhindre overophedning. CoolPets Cool Dog Bandana er en ideel løsning til dette.

  Anvendelse

  CoolPets Cool Dog Bandana lægges i koldt vand. Det specielle stof, som tørklædet er fremstillet af, absorberer vandet. Vrid tørklædet et par gange, og ryst det et par gange. Tørklædet kan let gives på hunden. Det specielle stof fra CoolPets Cool Dog Bandana virker med det samme og giver afkøling på varme sommerdage.

  Størrelsesguide

  Hvilken størrelse bruger min hund?
  Størrelse Halsomkreds
  S 30 - 36 cm
  M 38 - 46 cm
  L 44 - 52 cm

  Farve

  Blå

  Hvad hvis CoolPets Cool Dog Bandana ikke passer?

  For at kontrollere, om CoolPets Cool Dog Bandana passer, kan du holde den op ved siden af ??hunden. På denne måde kan du kontrollere, om den passer. Af hygiejniske årsager kan du ikke returnere CoolPets Cool Dog Bandana, hvis den har været i kontakt med hunden. Hvis vi får det returnerede produkt tilbage som er plettet, slidt, fyld af hundehår, lugter eller er blevet vasket inden den sendes retur til os, kan vi ikke tage imod produktet. Det vil istedet for blive doneret til velgørenhed. Da vi ofte får sendt produkter, der ikke returneres i ny stand, er vi desværre nødt til at følge disse regler for returnering.

Andre kunder har også købt