Menu

CoolPets

Mere information

1 - 1 af 1 produkt

Sommeren er en dejlig tid hvor dit kæledyr kan nyde den friske luft, men det kan hurtigt blive for varmt for dem. De fleste dyr sveder nemlig ikke, og kan derfor have det svært i varmen. Det kan i værste tilfælde føre til hedeslag, og det kan være farligt for nogle dyr. Hunde kan kun komme af med varmen igennem trædepuderne og ved at halse. Derfor er det vigtigt at sørge for afkøling til kæledyrene. Temperaturen om sommeren kan også nå højt op, selv i Danmark. For at læse mere om hvordan din hund og ændre kæledyr håndtere varmen, og hvordan du kan hjælpe dem, kan du læse mere i artiklen Afkøling.

Køletæppe Hund

På varme dage er det vigtigt at dit kæledyr ikke er alt for aktiv og holder nok pauser. Køletæppet fra CoolPets er specielt udviklet til at holde sig kold i op til 3 timer. CoolPets Premium Cooling Mat fåes i forskellige størrelser, lige fra små hunde til store hunde. Tæppet virker helt uden strøm, og skal ikke fyldes med vand eller lægges i fryseren. Den specielle cooling gel i tæppet bliver aktiveret ved tryk eller bevægelse.
Der er også CoolPets Cooling Ice Disk for små hunde og gnavere.

Vandlegetøj

CoolPets har også legetøj som kombinere sjov og afkøling. CoolPets Cool Dog Toy er et specielt udviklet stykke legetøj som kan flyde i vand, men som også kan opsuge vandet som en svamp. Når hunden tager legetøjet op, og bider i det, virker det afkølende.

Sprinkler for optimal afkøling

På varme dage kan kan du selvfølgelig ikke tvinge hunden til at blive liggende, det er deres natur at lege og være aktive. Derfor er vandaktiviteter som en svømmetur, eller få sprøjtet vand på sig en perfekt måde at blive afkølet på. CoolPets Ice Flower Sprinkler indbyder til afkøling og masser af sjov.