Menu
Få en unik fodbold slikkemåtte til EM! Læs mere

Cavalor Muscle Fit

Dette produkt er ikke længere tilgængeligt.

Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Cavalor Muscle Fit

  Cavalor Muscle Fit fremmer fleksible muskler i din hest, før og efter en ihærdig præstation. Når du administrerer Cavalor Muscle Fit i et par dage før en anstrengende præstation, gives der (forebyggende) støtte til musklerne. Ideel til heste, der ofte lider af stive muskler, såsom gamle heste, hårdtarbejdende heste eller heste, der modtager rationer med højt sukkerindhold.

  Nøglefunktioner

  Da ydelsesniveauet er højt, er det vigtigt at forhindre dannelse af mælkesyre. Konsekvenserne af ikke at genkende, forebygge og løse muskelstivhed er velkendt:

  • En forringet præstation
  • Manglende evne til at deltage i konkurrencer
  • Skader, og potentielt aldrig at kunne deltage i konkurrencer igen

  Derfor er det vigtigt at give hesten visse næringsstoffer, der stimulerer produktionen af stoffer, der nedbryder mælkesyreproduktionen og stimulerer nedbrydningen af for store mængder mælkesyre. Konkurrenceheste har et større behov for disse specifikke næringsstoffer. Heste, der har haft muskelproblemer før, vil sandsynligvis forblive følsomme over for disse problemer. Ved at give <=399>Cavalor Muscle Fit 2 eller 3 dage før en anstrengende præstation, resulterer det i en forbedret muskelfunktion.

  Påføring

  Giv 30 g (2 poser) Cavalor Muscle Fit om dagen. I tilfælde af alvorlig mælkesyre, gives et forløb på 4 uger efter konkurrencen, og 2 dage før, under og 1 dag efter konkurrencen. Cavalor Muscle Fit kan også gives med jævne mellemrum til ikke hårdtarbejdende heste.

  Emballage

  Emballage: spand på 2 kg.

  Sammensætning

  Cavalor Muscle Fit består af en blanding af specifikke vitaminer, mineraler, krydderurter, aminosyrer, svovlprækursorer, naturlige antioxidanter og andre næringsstoffer.

Andre kunder har også købt