Menu

Canina Petvital Derm Liquid

Vælg dit produkt (1 varianter)
Bestil nu, Onsdag leveret
112,80 kr.
(4.512,00 kr. / l)
 • Leveringstid:2-3 arbejdsdage
 • Ordrer har et leveringsgebyr på DKK 36 kr.
 • 30 dage til at skifte mening og gratis returnering
 • Kunderne har givet Medpets en 4.8/5
Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Canina Petvital Derm Liquid

  Canina Petvital Derm Liquid hjælper med metaboliske, hormonelle og allergirelaterede hud- og hårproblemer hos hunde og katte.

  Administration

  Til metaboliske, hormonelle og allergirelaterede hud- og hårproblemer. Hudens cellemetabolisme aktiveres, og huden og pelsen får derved ekstra støtte.

  Virking

  Udover modermælk er natlysolie, som Canina Petvital Derm Liquid indeholder, er indtil videre den eneste kendte kilde til fedtsyre med særlig biologisk aktivitet. Den vegetabilske natlysolie bliver udvundet ved en speciel proces fra planten natlys (Oenothera biennis). Høje temperaturer ødelægger det vigtige egenskaber, og derfor udvindes et ved afkølingsproces med kryo-tryk. Ved tilsætning af E-vitamin, beskyttes de umættede fedtsyrer.

  Anbefalet daglig dosis

  Tilsæt 8 dråber per 10 kg. kropsvægt til maden dagligt. Gentag dette i mindst 4 uger hvis hunden eller katten udviser mangelsymptomer.

  Sammensætning

  Natlysolie, fiskeolie. Natlysolie indeholder 71% linolsyre og 8-10% gamma-linolsyre. Den indeholder også stearinsyre, palmitinsyre og oliesyre. Linolsyre og gamma-linolsyre er værdifulde fedtsyrer, der er uundværlige for kroppen. Kroppen kan ikke selv producere dem, og skal derfor tage igennem maden. Gamma-linolsyr er også udgangsmaterialet til prostaglandiner, som er signalstoffer. Det kan f.eks. hjælpe med at modvirke blodpropper.

  Tilsætningsstoffer per 1000 ml.

  E Vitamin (som alfa-tocopherylacetat): 141,288 mg, dexpanthenol: 463 mg, biotin: 139 g.

  Indhold

  25 eller 250 ml.

Andre kunder har også købt

Canina Petvital Derm Liquid anmeldelser

Har du erfaring med Canina Petvital Derm Liquid ? Giv os din mening omkring dette produkt

Skriv din egen anmeldelse