Menu

Buster Premium Dog Collar

Dette produkt er ikke længere tilgængeligt.

Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Buster Premium Dog Collar fås desværre ikke længre. Et alternativ er Buster Transparent Classic Collar.

  Buster Premium Dog Collar

  Buster Premium Dog Collar er lavet for at forhindre at hunden slikker og bider i sine helende sår. Hudirritation hos hunden hører fortiden til på grund af den bløde, neopren lukning af kraven. Neoprenhalsbåndet er let at justere og lukke ved hjælp af velcrolukningen. Beskyttelseskraven har et stofbeskyttende materiale på ydersiden.

  Vigtigste fordele

  • Ingen hudirritation på grund af den bløde neoprenlukning.
  • Halsbåndet er lavet af blød neopren, hvilket gør halsstørrelsen justerbar.
  • Inkluderer en beskyttelsesring på kravenes yderkant.

  Størrelse

  For at være sikker på at du bestiller den rigtige størrelse, er det vigtigt at du måler dit kæledyr korrekt. I denne artikel [aurl=142]Hvordan ved jeg hvilken størrelse mit kæledyr har brug for?[/aurl] finder du tips til hvordan du bedst måler dit kæledyr.

  Størrelsesguide
  Størrelse Halsomkreds Kravens længde Vægt Race indikation
  Large 38-50 cm 25-30 cm Velegnet til hunderacer mellem 20 kg og 35 kg ] Schæferhund, Labrador Retriever, Golden Retriever, Boxer

  Pjecen indeholder også en størrelsesguide, så du kan vælge den rigtige størrelse til din hund.

  Hvad hvis Buster Premium Dog Collar ikke passer?

  For at kontrollere om Premium Dog Collar passer, kan du tage den ud af pakken og holde den ved siden af din hund. Af hygiejniske grunde kan Premium Dog Collar ikke returneres, hvis den har været i kontakt med dit kæledyr. Hvis vi modtager et produkt som er plettet, slidt, har hundehår, lugter eller er blevet vasket efter brug, kan vi ikke modtage det som en returvare. I dette tilfælde, vil det blive doneret til velgørenhed. Da vi ofte får produkter tilsendt som ikke returneres i ny stand, er vi desværre nød til at følge disse regler for returnering.

Andre kunder har også købt