Menu

Buster

Mere information

1 - 10 af 10 produkt

Produkter

Ortopædisk madras: sengen af Memory Foam er en ortopædisk madras til hunde, hvor der også kan købes et betræk til. Midten af madrassen er lavet af en skummadras. Denne fyldning tilpasser sig hundens form og kropstemperatur. Dette reducerer belastningen af rygsøjlen og leddene.

Interaktivt legetøj: Buster har tilbyde timevis af sjov med det interaktive legetøj. Buster Activity Mat er et aktivitetstæppe hvor der er fastgjort diverse lommer og spil. Buster Dog Maze er en “spis-langsomt-skål” der er designet som en labyrint. Derfor må hunden bruge sin tunge til at få maden, eller godbidderne, hen til udgangen.

Beskyttelse: VitalChew fra Buster er et kosttilskud udviklet af dyrelæger til hunde. Det indeholder videnskabligt dokumenteret aktive ingredienser og fiskeolie med en special sammensætning af omega3 fedtsyrer. Konsentrationen af EPA og DHA fedtsyrer er tilpasset hundens tilstand eller livsfase. Der er 4 varianter at vælge imellem. EPA sørger for udviklingen og vedligeholdelsen af knogler og led. DHA understøtter udviklingen af hårene, en sund hud, hjerte-kar faktionen og sunde øjne.
Takket være den patenteret teknologi kan olie- og vandopløselige ingredientser blandes i kapselen. Du kan give VitalChew sammen med maden i foderskålen eller som en daglig godbid.