Menu

Bucas Buzz-Off Zebra Full Neck

Dette produkt er ikke længere tilgængeligt.

Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Bucas

  Bucas er kendt for deres høje kvalitet og teknisk avanceret hesteudstyr. De har perfektioneret "Stay-dry princippet", hvor stoffet transporterer sved væk fra hesten, så den altid forbliver tør. Bucas producerer også solreflekterende dækkener og antibakterielle foringer. Bucas producerer også Buzz-Off og Buzz-Off Zebra Fly dækkener, som beskytter hesten mod (bidende) insekter. De har også en række andre hesterelaterede produkter. Se hele < =838>Bucas kollektionen!

  Bucas Buzz-Off Zebra Full Neck

  Bucas Buzz-Off Zebra Full Neck fluedækken er lavet af et fint net, som hjælper med at holde selv de mindste insekter væk. Undersøgelser har vist, at fluer skyr zebra striber og undgår dem som følge heraf. Bucas brugte dette princip i udformningen af dækkenet for at tilbyde din hest ekstra beskyttelse. Kraven hjælper med at beskytte halsen på din hest. Bucas Buzz-Off Zebra Full Neck har også en aftagelig elastisk maveklap, som hjælper med at holde dækkenet på plads.

  Bucas Buzz-Off Zebra dækkenet kan bruges alene eller i kombination med . Dette tæppe fås også i et design uden zebrastriber.

  Vigtige fordele

  • Zebradesignet hjælper med at holde fluer væk fra din hest
  • Overlappende bryststykke for ekstra komfort
  • Elastisk og aftagelig maveklap, som giver maven på din hest ekstra beskyttelse
  • Skulderslidsen i dækkenet sikrer en fremragende pasform og ekstra skulderrum
  • Den glatte foring hjælper med at forhindre gnaveri
  • Haleklappen hjælper med at beskytte hestens hale
  • Reflekterer UV-stråler

  Farve

  Sort/hvid

  Størrelser

  Bucas Buzz-Off Zebra fås i følgende størrelser: 135,145, 155. For at bestemme den rigtige størrelse til din hest, måler du dens længde fra brystet til bagdelen (A-B). Se billedet for at få flere oplysninger.

  Hvad hvis Bucas Buzz-Off Zebra Full Neck ikke passer?

  Bucas Buzz-Off Zebra Full Neck kan fjernes fra emballagen og holdes op ved siden af din hest for at kontrollere, om det passer. Af hygiejniske årsager, kan Bucas Buzz-Off Full Neck ikke returneres, hvis det er kommet i kontakt med din hest. Hvis vi finder ud af, at det returnerede Bucas Buzz-Off Full Neck er plettet, slidt, indeholder hestehår, lugter eller er blevet vasket efter brug, kan vi ikke tage imod en retur. I dette tilfælde, vil det blive doneret til en velgørende organisation (lokalt asyl). Da vi ofte konfronteres med Bucas produkter, der returneres uden at være helt nye, er vi nødt til at anvende disse regler for montering og/eller returnering af produkter.

Andre kunder har også købt